Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 3°C Még több cikk.

Pokorni Zoltán Győrbe jön szerdán

A Fidesz egyik meghatározó politikusa is előadást tart azon a konzultáción, mely többek közt Győr, a gazdaság és a felsőoktatás együttműködéséről szól. Kara Ákos győri országgyűlési képviselő szintén elemzést tart a rendezvényen.

A győri duális szakképzési kezdeményezésről, a város, a gazdaság és a felsőoktatás együttműködéséről, az előkészítés alatt lévő új felsőoktatási törvény tükrében e területek összefüggéseiről 2011. március 30-án, szerdán 16 órától tartandó konzultáción előadást tart Pokorni Zoltán, a Magyar Országgyűlés Oktatási, Tudományos és Kutatási Bizottságának elnöke.


Pokorni Zoltán
Pokorni Zoltán


A helyszín a Széchenyi István Egyetem VIP terme (konferencia épület, I. emelet).

A program keretében dr. Szekeres Tamás rektor a Széchenyi István Egyetem képzési, együttműködési törekvéseit és eredményeit mutatja be.

A kis- és középvállalatok a munkaerőpiaci helyzetet értékelő véleményét Kocziha Zoltán, a Professio Klaszter menedzsere ismerteti. Az Audi Hungaria Motor Kft. és a duális képzés a témája Németh Kinga, az Audi Hungaria Motor Kft. személyzet- és szervezetfejlesztési vezetője előadásnak.

A duális képzés lehetőségeit elemzi Kara Ákos, a Magyar Országgyűlés Foglalkoztatási Bizottságának alelnöke, győri országgyűlési képviselő.

Pokorni Zoltán előadását kérdések és válaszok követik.

A kisalfold.hu tudósít az eseményről.

Olvasóink írták

  • 1. pozdorja 2011. március 30. 13:26
    „Minek?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fekete Péter premier szombaton!

Április 2-án Puskás Tamás rendezésében először nézhetik meg a Fekete Péter című darabot Győrben. A… Tovább olvasom