Kisalföld logö

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 9°C | 16°C Még több cikk.

Otthont találhatott magának a győri férfi

Kalányos Ádám születésétől fogva mozgássérült, nehezen tud közlekedni. Ennek ellenére lelkiismeretesen dolgozik, munkahelyén meg vannak vele elégedve.
„Mindig dolgoztam és a jövőben is mindenképp akarok" – mondja Ádám, aki azért fordult szerkesztőségünkhöz segítségért, mert a közelmúltban el kellett hagynia albérletét. 
Kalányos Ádám
Kalányos Ádám

„Anyagi okai lehetnek – magyarázza szomorúan az egyedülálló férfi. – Lakás nélkül dolgozni sem tudnék bejárni, az pedig nagyon fontos számomra."

A Kisalföld, olvasóinak jószívű felajánlásaiból, 150 ezer forinttal támogatta Kalányos Ádámot a Lapcom Média Alapítvány Jóakarat Hídján keresztül. Ádám már meg is találta új albérletét, amit a támogatásból elkezd fizetni.
Ha támogatást adna vagy kérne
A Lapcom Média Alapítvány várja a jóakarat forintjait. Adományaikat átutalással a 12096705-01312657-00100008-as számlaszámon, illetve a lapunkban már megjelent,  ügyfélszolgálati irodáinkban is kihelyezett sárga postai csekkeken juttathatják el hozzánk. Az alapítvány segítségét kérő olvasók jelentkezését a Kisalföld-szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A postacímre vagy az alapitvany@kisalfold.hu drótpostacímre várjuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ez a jövő: drónok a bűnüldözésben, mindennapokban - bemutató Győrben

Ez a jövő: drónok a bűnüldözésben, mindennapokban - bemutató Győrben
Drónok a levegőben, migránsok a határon, munkaerő probléma a vállalatoknál címmel tartottak… Tovább olvasom