Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Őrangyalok a győri csecsemőotthonban

A vállalat önkéntesei által összegyűjtött több száz játékot és könyvet adtak át a Győri Anya-, Csecsemő- és Gyermekotthon kicsiny lakóinak a Provident Pénzügyi Zrt. munkatársai.

Az átadó ünnepség illeszkedik a vállalat országos Őrangyal Programjához, melynek köszönhetően az elmúlt két évben több mint 5 000 darab játéknak örülhettek a gyerekek közel 30 intézményben.

A 2012. június 27-i akció célja az volt, hogy mosolyt csaljon a Győri Anya-, Csecsemő- és Gyermekotthonban gondozott gyerekek arcára, hiszen a pénzügyi vállalat munkatársai által felajánlott plüssállatok, könyvek, társasjátékok az ő számukra teremtenek szórakozási lehetőséget és otthonosabb légkört.

Meglepetésként a vállalat dolgozói Fővárosi Állatkerti belépőjegyeket ajándékoztak az intézménynek, melynek köszönhetően 20 gyermeknek és 5 kísérőnek lesz lehetősége ellátogatni az Állatkertbe.Az Őrangyal Program keretében a Provident dolgozói gyermekintézmények számára gyűjtenek és adományoznak játékokat.

Az országos program ötletét két korábbi önkéntes akció adta, ezek modelljét emelte a vállalat országos szintű kezdeményezéssé. 2010 óta összesen több mint 5 000 darab játékot sikerült összegyűjteni közel 30 gyermekintézmény számára.


Dr. Vargáné Réti Edit, intézményvezető elmondta: "A gyerekeknek, főleg a kisebbeknek mindig nagy öröm az ajándék, a játék, hiszen nekik még nehezebb feldolgozni, hogy nem családban nőnek fel.

Ezért nagyon örülünk annak, hogy a hátrányos helyzetű gyermekekre gondoltak a Provident kollégái.

Köszönetünket fejezzük ki a most kapott hasznos játékokért, melyek minden gyermek számára nagy örömet okoznak. Nagy boldogságot okoztak a meglepetésként kapott állatkerti belépőjegyek is."

Rajnics Balázs, a Provident divízióvezetője hozzátette: "Az akció kezdetben egy-két kolléga önkéntes felajánlásából indult, aztán a vállalat is a kezdeményezés mögé állt, munkatársaink pedig zsákszámra hozták a játékokat.

Igyekeztünk olyan játékokat ajándékozni, amelyekkel biztos szívesen fognak majd játszani a gyerekek. Jó őket örülni látni, és jó érzés, hogy ebben mi is szerepet vállalhattunk."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közös megállapodás: tehetséges mérnökjelölteket támogatnak

A tehetséges mérnökjelölteket támogató ösztöndíjrendszer létrehozásáról írt alá stratégiai… Tovább olvasom