Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Nyugdíjazná a JESZ a jelenlegi politikai elitet

Sajtótájékoztatón mutatta be tegnap a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) a megyei országgyűlési képviselőjelöltjeit.
 A rendezvény vendége, Horváth István, a JESZ elnökhelyettese hangsúlyozta, hogy pártjuk mérsékelt és zöldkonzervatív, illetve nemzeti szabadelvű ideológiát képvisel. Legfontosabb céljuk, hogy a rendszerváltás utáni közel negyed évszázad politikai elitjének nyugdíjazásával, nemzedékváltással új alapokra helyezzék a magyar politikát. Az Új Polgári Magyarország című programjuk szerint – sok más mellett – meg kell állítani a fiatalok elvándorlását, átfogó oktatási reform szükséges, az elavult energiahordozók helyett a megújuló, alternatív energiaforrásokat kell szorgalmazni, támogatni kell a hazai termékeket, új szabályozással, pályázati módszerekkel vissza kell szorítani a korrupciót.

A programismertető után röviden vázolták törekvéseiket a JESZ megyei országgyűlési jelöltjei: Remetei Tamás (1. választókerület, Győr), Jámbor Zoltán (2. választókerület, Győr), Sándli Zsolt (3. választókerület, Csorna), Belákovics András (4. választókerület, Sopron), Deák János (5. választókerület, Mosonmagyaróvár).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötezer forinttal akarta megvesztegetni a győri rendőröket

Egy autós tette az ajánlatot. Azért állították meg, mert szabálytalanul előzött Enesén. Tovább olvasom