Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 0°C | 6°C Még több cikk.

Navracsics: ˝El kell menni szavazni!˝

Győr - „A fiatalok számára lehetőség az EP-választás, az ezen való részvétel olyan bizalmi megerősítést jelent, amellyel számot vethetnek lehetőségeikkel, s egyben jövőjükkel" – szögezte le Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője péntek esti sajtóájékoztatóján, amelyet a hatodik „Egyenes Beszéd" kérdezz-felelek előadását megelőzően tartott.
A frakcióvezető kiemelte az európa parlamenti választások jelentőségét, – véleménye szerint a szavazók az ésszerűtlen megszorításokra, a családellenes kormánypolitikára, a felszámolt otthonteremtési támogatásra, az elmúlt hét év elhibázott kormánypolitikára épp itt mondhatnak nemet.

– A kormány politikája a családok, a fiatalok életét keserítette meg – hansúlyozta Navracsics, aki utalt az adókedvezmények szűkülésére, a Bajnai-csomag megszorító családpolitikájára, a diákhitelek kamatainak növekedésére. Meg kell nyitni a remény fejezetét a fiatalok számára, akik a választások kapcsán egyértelműen kifejezhetik véleményüket.
A munkanélküliség olyan rém, amellyel sajnos a fiatal korosztálynak is szembe kell nézni. A tájékoztatón elhangzott, ma hazánkban 89 ezer 25 évnél fiatalabb munkanélküli van, ebből 21 ezren diplomások. A Fidesz rájuk is számít. A frakcióvezető a 22-ből 12 mandátummal már elégedett lenne, – ígérete szerint a Fidesz-KDNP képviselők kiválóan végzik majd a munkájukat itthon, megválasztásuk esetén pedig Brüsszelben is.

Olvasóink írták

111 hozzászólás
 • 111. Telepathia 2009. június 03. 14:43
  „Navrcsics úr végre a sok mellébesztélése után nagyon szépen kérem mondjon már gyszer legalább igazat. Ötletadó gazdájáak Orsos (Orbán) Viktornak a z átgondolatlan kijelentései, amit a szlovák és német politikusok többsége visszautasít, ne szajkozza állandóan és kiméletlenül. viktorkája harmadszor futott a választások előtt tévutra.Jobb ha neki se kezd az országgyűlési választásoknak, úgy s3em fognyerni negyedszer sem. Egy állandó választási vesztes marad.”
 • 110. xo16zy 2009. június 02. 20:50
  „<moderálva off>”
 • 109. vill21 2009. június 02. 20:26
  „Teljesen mindegy mit mond! Ő is,meg a többi is mind abból a rendszerből valók amiről úgy beszélnek,hogy rossz volt az nekűnk! De aztis meg eztis ŐK hozták létre,és nem változott semmi csak másképpen hivják őket! Mindegy kit választasz,a leves marad ugyanaz.csak aki kimeri a tányérba az más! Ne áltasd magad,nem változik semmi!”
 • 108. Telepathia 2009. június 02. 08:28
  „Navracsics! Egy magát kereszténydemokratának tartó politikus, nem beszél ilyen gátlástalanul az ország házába, nagy nyilvánosság előtt. Hozzászólásával saját maga erkölcsi képességiről állított ki egy elégtelen bizonyítványt. Nézzen a tükörbe és szégyelje már magát?”
 • 107. Commy 2009. május 31. 15:19
  „Kedves AHA !

  <moderálva sértő>
  Ugyanmá!
  Ettől a körítéstől nem lesz több az MSZP vagy a Jobbik, hidd el! Meg te sem!
  Ettől nem leszel nagyobb magyar !”
 • 106. AHA. 2009. május 31. 12:49
  „Azt legalább megérti mindenki, és nem kell hozzá értelmező kéziszótár. <moderálva sértő>
  Ugyanmá!
  Ettől a körítéstől nem lesz több az MSZP, hidd el! Meg te sem!
  Magyar ember magyar szóból ért!
  Mer tudod: Magyarország a magyaroké!”
 • 105. Commy 2009. május 31. 12:37
  „<moderálva off>”
 • 104. AHA. 2009. május 31. 12:12
  „<moderálva sértő>”
 • 103. Commy 2009. május 31. 11:34
  „<moderálva off>”
 • 102. Árpád-házi 2009. május 31. 11:30
  „<moderálva off>”
 • 101. Commy 2009. május 31. 11:22
  „Kedves Árpád-házi !

  Szavaidat bóknak verszem bár gondolom nem annak szántad : tehát azt írod hogy nem hiszek el mindent amit ígérnek és saját gondolataim vannak. Köszönöm , pont ez a helyzet.
  Hogy ki nem ért hozzá meg kinek kéne kérdezni és tájékozódni , arra Te adod meg a választ 2 sorral feljebb : "megtaláltam egy pártot a saját értékrendem szerint" . Más pártok hívei (pártszínes hályoggal a szemükön) ugyanezt mondanák ha megkérdeznénk őket. A keserűség rád vár abban a pillanatban amikor csalódni fogsz kedvenc pártodban.”
 • 100. Telepathia 2009. május 31. 10:53
  „Navracsisc soha sem mondott igazat.feeleslegesen tratálja a szavazókat, hogy el kell emnni választani. Pont azt súgalja hgy maardjunk otthon. mert a kis pártok csak akkor nyernek, Fidesz, ha kevesenmennek el váalsztani. Frakció vezető úr csak az igazat és nem csak a valódit mondja már végre el, saját magát kereszténydemokratának tartott politikusként.”
 • 99. Árpád-házi 2009. május 31. 10:13
  „<moderálva off>”
 • 98. Commy 2009. május 31. 09:58
  „Kedves Árpád-házi !

  <moderálva>....
  Számomra ilyen szempontból megvannak a kijelölt irányvonalak (ezeket már azokból amit eddig írtam leszűrhetted) , amiket még csak véletlenül sem szeretnék EGYIK párthoz SEM kötni. Veled szemben nekem könnyű dolgom van , nem kell megtagadnom semmilyen pártot.
  Olyan hogy tiszta párt olyan nincs. Nem volt , nem lesz. A pénz beszél , a kutyák meg ugatnak. A hitelességet meg eljátszotta most amikor az EP - be akar jutni és közben Magyarországról beszél , de ezt már leírtam neked korábban bővebben , érdemben és érvekkel. Hiába a magasztos eszmék ha mögé nézel rohad az egész . Azt is megértem hogy jelenleg nem mersz mögé nézni , mert hátha Te is látni fogod , hátha nem tudod utána felvállalni ezt a pártot. De ugyanígy gondolom ezt a többi párt híveivel kapcsolatban is , nehogy már azt hidd hogy csak a Jobbikot "mocskolom".
  "A Jobbik egy tiszta párt és bizony tudja mit akar és ki is mondja."
  Nem a szólamokkal meg a programokkal van a baj , hanem hogy ezek is csak Fidesz-szintű , Mszp-szintű ígérgetések. Ha minket választotok jön a jó világ . Nemzeti szájíz szerint , amikor volt már ugyanez szocialista és polgári szájízzel is.”
 • 97. Árpád-házi 2009. május 31. 09:14
  „<moderálva off>”
 • 96. Commy 2009. május 30. 23:13
  „Kedves Angel40 !

  Te sem értesz teljesen , illetve félreértesz.
  Az oszd meg és uralkodj elve nem pártszinten , pláne nem a "szövetségesekkel" szemben mutatkozik meg (ott mindenhol egy a tábor egy a zászló , gondold meg az mszp - ben pl. hány platform van ! ), hanem a másik táborral/táborokkal szemben egy szinttel feljebbről irányítva . Fidesz vs Mszp vs. Jobbik vs. az összes többi párt aki nem szövetséges. Ez egy kapitalista kutyakomédia amiben a média manipulálja a tömegeket. Pl. Hírtv vs. ATV . Tömény manipuláció és sárdobálás mindkettő , a két legnagyobb tábor szája ízére , megosztva az embereket , akik későn fognak feleszmélni , akkor amikor már a földet is eladták/ gyarmatosították a lába alól. Vagy még akkor se.”
 • 95. Angel40 2009. május 30. 22:38
  „Commy!

  Eszmefuttatásod alapjaiban logikátlan.
  ,,Ami az oszd meg és uralkodj!" -lényege, hogy tipikusan a jelenleg is a szakértői kormány(háttér) pozíciójában lévő Mszp érdeke, hogy az ellenzék soha ne tudjon többséget szerezni ezzel a kis aljas módszerrel, hogy megoszthassa az ellenzék szimpatizánsait. Ez pedig nem a Fidesz érdeke. Annál inkább sem illik a Fideszre, mivel az egyetlen párt Magyarországon, mely hivatalosan felvállava nyíltan összefogott több párttal, civil szervezettel annak érdekében, hogy a közös célok érdekében együtt képviseljék választóikat. A Fideszre inkább az ,,Egy a tábor, egy a zászló!" -jellemző szerintem.

  Épp emiatt gyanús számomra, hogy a Jobbik a Fideszt és O.V.-t mocskolja. Fűt-fát kiabálnak rá. Vona irományában olvastam, hogy nem is fog a Fidesszel koalícióba lépni, amennyiben a 2010-es választások során erre szükség lenne (ugyanaz, mint az MDF-es Dávid Ibolya, se ide, se oda).
  Morvai Krisztinát tisztelem 2007-ben végzett munkásságáért, de az, hogy Ő kimegy az EU parlamentbe, mint egy hivatalosan még Mszp szócső feleség, szintén az a gyanúm, hogy több sebből vérzik a Jobbik hitele. Ezért több érv is azt erősíti meg bennem, hogy a Jobbik az Mszp-nek a létérdeke, hogy minél jobban erősödjön a 2010-es választásokra. Az LMP pedig ugyanígy az Szdsz érdeke, velük hasonló eszmékkel. Ez igen, nemzeti minta család: férj-feleség ellenzékben, Mszp-Jobbik, ez kell nekünk? Inkább nem, nem veszi be az én kis lelkem az ellentmondásokat. Még egy év és Gyurcsány a háttérből felépíti újra a semmiből az Mszp-t , a jobboldalt meg leszalámizza a Jobbikkal, az LMP-vel, a Magyarok Szövetségével stb...”
 • 94. Commy 2009. május 30. 22:05
  „Kedves AHA !

  Hú most lebuktam ! :)))

  Ezeket ajánlom :
  http://www.youtube.com/watch?v=WmsI9GPOfQo
  http://www.youtube.com/watch?v=QgYtsE8dhp8
  http://www.youtube.com/watch?v=hna6sjG50-s”
 • 93. Commy 2009. május 30. 21:53
  „Kedves Filtec !

  Semmi konkrétat , csak épp az a lényege a mondandómnak hogy igencsak naivnak kell lenni ahhoz hogy elhiggye valaki hogy x vagy y párt nem lopott , csalt , hazudott . Ez ugyanis a kapitalizmus és a parlamenti "demokrácia" LÉNYEGE. Lenyomni a másik embert vagy pártot bármi áron , magamnak és a pártomnak pedig megszerezni a hatalmat és a pénzt.”
 • 92. AHA. 2009. május 30. 21:51
  „Filtec
  Saját magát nem jelentheti fel az ember!
  :))”
111 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A stabil baloldal a társadalmi béke kulcsa lehet

Győr - „A 22 európa-parlamenti képviselő egységes, erős magyar csoportot szeretne alkotni,… Tovább olvasom