Kisalföld logö

2017. 04. 23. vasárnap - Béla 4°C | 13°C Még több cikk.

Moletten is kerek a világ

– Sikerem azt üzeni azoknak, akik molettebbek az átlagosnál, hogy fogadják el magukat – vallja a győrsövényházi Szabó Annamária, aki különdíjat kapott egy budapesti szépségversenyen.
Az egyik molett női ruhákat gyártó és értékesítő neves vállalkozás szépségversenyt hirdetett olyan 18–36 év közötti, legalább 169 centiméter magas hölgyek számára, akiknek konfekciómérete 40-es, 42-es vagy 46-os.

Némethy Mária műsorvezető és Szabó Annamária a szépségverseny kifutóján.
Némethy Mária műsorvezető és Szabó Annamária a szépségverseny kifutóján.

A megmérettetésen a győrsövényházi Szabó Annamária is elindult, maga számára sem várt sikerrel. A jelentkezéséhez mellékelt portréja és egész alakos fotója alapján meghívták a múlt heti döntőbe, amit a budapesti VAM Design Centerben rendeztek. Ott a zsűri – amelynek tagja volt például Tóth Vera popénekes, Szipál Martin fotóművész és Horti Gábor sportriporter – a megyénkbeli fiatalnak ítélte oda a legmegnyerőbb kisugárzás különdíját, amelyhez nyereményként egy 80 ezer forint értékű testkezelés járt.

„Azért jelentkeztem, mert álmodtam egy nagyot, és ki szerettem volna próbálni magam, megmutatva az embereknek, milyen szép kerek a világ. Erről beszéltem a kifutón is" – mondta Szabó Annamária, akit biztattak családtagjai, ismerősei és barátja, a darnózseli Jakus Tamás is.

A 23 éves, a győri Széchenyi István Egyetem gazdálkodás és menedzsment szakán tanuló lány úgy érzi, óriási bátorság kellett ahhoz, hogy elinduljon ezen az úton. Az első állomás nem ez a verseny volt számára, hanem az, hogy elvégzett egy székesfehérvári molettmodell-tanfolyamot, ráadásul hamarosan szerepel az egyik női magazin átváltoztatási rovatában.

Szabó Annamária úgy látja, példája másoknak is erőt adhat. „Nehéz volt elfogadnom, hogy ilyen vagyok, de mostanra sikerült. Persze azért továbbra is küzdök a súlyom ellen. Az én példám azt üzeni a hasonló nőknek, hogy ugyanolyan értékesek, mint mások."
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koholt rablások

Vannak, akik pénzük, tárgyaik ittas állapotban való elköltését, elvesztését próbálják azzal magyarázni családjuknak, hogy kirabolták őket. Tovább olvasom