Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Michael Leier Gönyű díszpolgára lett - videó

Díszpolgári címet a Leier cégcsoport alapítója és tulajdonosa Gönyűn kedden.

A rangos elismerést Gönyű polgármestere, Major Gábor adta át, mindezzel megköszönve az évtizedek óta jól működő kapcsolatot és a község folyamatos támogatását a cégcsoportnak.

A gönyűi Leier gyár közel harminc éve vesz részt a község életében. A Leier cégcsoport – köztük Michael Leier – kiemelten foglalkozik az itt élő emberek mindennapi életével és problémáival, folyamatosan támogatva a települést. A község az elmúlt évtizedek erőfeszítéseiért cserébe – mintegy köszönetképp – díszpolgári címet adományozott Michael Leier-nek, 2013. március 26-án, kedden, egy sajtóesemény keretein belül.

"A Leier cégcsoport – Michael Leier úrral az élen – a kezdetek óta az egyik legnagyobb támogatónk. A gönyűi üzem sok helyi és környékbeli családnak nyújt évtizedek óta biztos megélhetést. Michael Leier díszpolgárrá avatása községünk köszönetnyilvánítása is egyben. Köszönet azért a támogatásért és elhivatottságért, amit a Leier Hungária Kft. az itt lakókért tett az elmúlt közel 30 évben." – mondta el a díszpolgári cím adományozásával kapcsolatban Major Gábor, Gönyű polgármestere.


A díszpolgári címet Michael Leier személyesen vette át, a gönyűi Leier üzem irodaépületében tartott ünnepségen.

"Igazán nagy megtiszteltetés a díszpolgári cím, amely számomra a közös munka és a sikeres évtizedek jelképe, az összes Leier dolgozó elismerése. A gönyűi gyár a Leier cégcsoport első magyarországi, illetve külföldi üzeme, amely így már komoly hagyománnyal bír, ezért különösen közel áll a szívemhez. Az üzem egyszerre jeleníti meg a múltat, az elmúlt közel 30 év hibátlan működésével, és a jövőt, az általa gyártott kiváló minőségű termékekkel" – mondta el Michael Leier a díszpolgárrá avatása kapcsán.


Videó: Oxygen Hírügynökség

A Leier cégcsoport első betonelem-gyárát 1985-ben Gönyűn hozta létre, amely azóta is meghatározó létesítmény a gönyűi és környékbeli családok életében, hiszen az üzem közel 100 dolgozót foglalkoztat.

A beton zsaluzó- és falazóanyagok gyártása mellett a Leier itt vezette be a magyar piacra nagysikerű hőszigetelt termékcsaládját, a Habisolt is. A termékpaletta bővítésével itt készülnek a burkolólapok, virágtartók és kertépítési elemek, valamint a kerítés elemek is.

Olvasóink írták

  • 2. SPS 2013. március 27. 19:59
    „Köszönet és hála Leier Úrnak azért, amit Gönyűért tett!
    Vielen Dank Herr Leier!”
  • 1. ISU 2013. március 26. 21:26
    „Gratulálok a rangos elismeréshez és jó egészséget kívánok Leier Úrnak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kantharosz Gála: jótékony gála, jó zenével, jó borral

A Kantharosz Gálát idén már negyedszer tartják meg, s már jórészt elkeltek a jegyek az április 4-i… Tovább olvasom