Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Megyei MSZP Mesterházy távozása után: ˝Elszántak vagyunk˝

A párt helyi, megyei és országos szinten teljes körű, alulról felfelé építkező tisztújítást kezdeményez.
Az MSZP megyei területi szervezete az alábbi közleményt küldte szerkesztőségünkbe:

"Elkötelezettek vagyunk a Magyar Szocialista Párt újraszervezésében és építésében! A most kialakult helyzetben mi az egyértelmű, tiszta viszonyok megteremtésében vagyunk érdekeltek. Nem veszünk részt a problémák maszatolásában. A párt megújulása, építése a célunk, ezért a helyi, megyei és országos szinteken teljes körű, alulról felfelé építkező, az Alapszabálynak megfelelő tisztújítást kezdeményezünk, támogatunk és hajtunk végre. Arra kérjük a párt képviselőit, hogy a vitákat, álláspontokat a párt belügyeként kezeljék, a belső fórumokon tisztázzák, és ne a sajtón keresztül vitassák meg. Megköszönjük Mesterházy Attilla a Szocialista Pártért tett erőfeszítéseit.

Mi elszántak vagyunk, célunk, hogy az MSZP politikája esélyt adhasson a lemaradóknak, a szegényeknek, az emberek közötti vagyoni különbségek csökkentésének, hogy 2018-ban Magyarországon baloldali politika valósuljon meg. Mindent megteszünk, hogy az MSZP a lehető legjobb eredményt érje el az önkormányzati választásokon a megyénkben.

Kérjük a megye szocialista bázisát és a baloldali értékrendet magukénak valló embereket, hogy a Magyar Szocialista Pártot erősítsék" - olvasható az MSZP Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Szövetségének közleményében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

X. Magyar Táncfesztivál Győrben: új helyszínek, bővített program

A Széchenyi téren diszkó is lesz a nyitó gála után -DJ Metzker Viktóriával. Tovább olvasom