Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Megjátszották a rablást a romándi tónál - hamis vád lett a feljelentésből

Valótlanul állította a jármű sofőrje, hogy autóját szétverték, őt kirabolták, majd elvitték a rábízott pénzt tavaly novemberben a romándi tónál.

A Győri Rendőrkapitányság a sértett feljelentése alapján 2013. november 28-én rablás büntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást - számoltunk be portálunkon.

A 24 éves gépkocsivezető a rendőröknek elmondta, hogy munkaadója kistehergépkocsijával közlekedett Románd felől Gic irányába, mikor járművét az útról leszorították és megállásra kényszerítették.

Az egyik támadó a vezetőfülkéből kirángatta, a földre lökte, eközben társa az utastérből készpénzt tulajdonított el - írtuk meg.

Fordulat az ügyben

A rendőrség vasárnap azt a tájékoztatást adta, hogy az autó vezetője a kihallgatása során ellentmondásba keveredett, majd az elé tárt bizonyítékok hatására feltáró vallomást tett.

D. Ádám beismerte, ő tervelte ki és barátjával közösen határozták el, hogy a rábízott pénzt bűncselekmény látszatával megszerzik.

A gépkocsi oldalsó ablakát E. Antal betörte és rablásnak álcázva D. Ádám munkáltatójának pénzét eltulajdonították.

A Győri Rendőrkapitányság D. Ádám 24 éves romándi és E. Antal 42 éves bakonyszentlászlói lakos ellen kisebb értékre elkövetett sikkasztás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Hamis vád bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Ádám ellen feljelentést tett a Győri Nyomozó Ügyészségen.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az abdai repülőgép Kassán landol - fotók

Végleg elhagyja a Győr melletti Elvis-parkot a korábban ott étteremként működő IL 18-as repülőgép. Tovább olvasom