Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Lázzal küzd a győri Fehérvári Gábor Alfréd a Rising Star döntője előtt

Tizenöt hét versengés után véget ér a Rising Star holnap este. A győri Fehérvári Gábor Alfréd nehéz helyzetbe került az utolsó megmérettetés előtt: hétfő óta beteg, több próbát ki kellett hagynia. Az énekes bízik benne, hogy vasárnap már minden rendben lesz.


Kéthete húzódó betegsége tetőzött és döntötte ágynak a Rising Star győri énekesét. Fehérvári Gábor Alfréd hétfő délelőtt még teljes gőzzel készült a tehetségkutató döntőjére, később azonban olyan magas láza lett, hogy mozdulni is alig bírt.

Azóta hullámzó az állapota, több próba helyett a pihenést kellett választania. Alfréd ezzel együtt igyekszik minden szurkolót megnyugtatni, hogy felépül vasárnapra.

– A döntőbe jutás volt az álmom, mindent megteszek azért, hogy jobban legyek és a színpadon a tőlem telhető legjobbat nyújtsam. Nyilván nehezítő körülmény ez a betegség, le kell küzdeni – mondta az énekes.

 Fehérvári Gábor Alfrédot mindenben támogatja a családja, a helyszínen is szurkolnak a győri tehetség sikeréért. Fotó: TV2
Alfrédot mindenben támogatja a családja, a helyszínen is szurkolnak a győri tehetség sikeréért. Fotó: TV2


A tehetségkutató döntőseinek három dallal, plusz egy közös produkcióval kell készülnie holnapra. Alfréd első körben egy lendületes rockzenével lép fel, ha továbbjut, akkor egy lassú, érzelmes szám következik tőle. A győzelemért vívott párbajban pedig egy igazi szupersztár nagy ívű balladáját adná elő.

Hogy a győri énekes meddig menetel a fináléban, arról csakis a nézői szavazatok döntenek majd, a zsűri ugyanis már nem voksol.

- Bármi is lesz a vége a műsornak, én már győztem. A közönségnél nincs nagyobb díj, és hálás vagyok azért, hogy sokakat megnyertem – fogalmazott Alfréd. Mindezt bizonyítandó, a győri tehetség hivatalos Facebook-oldalára csak úgy záporoznak a sok sikert kívánó üzenetek. A Kisalföld sms rovatán keresztül is többen szóltak már az énekeshez, és hogy a nézőkben milyen kép alakult ki róla, talán jól jelzi, amit egy olvasónk írt: „Kár, hogy vége lesz a Rising Starnak, mert nem halljuk azt, akinek hangjánál csak a lelke szebb.˝

Bár a tehetségkutató tényleg véget ér, nem maradunk Alfréd nélkül: első saját dala – aminek zenéjét Szakos Krisztián, szövegét Kállay-Saunders András írta - jövő héten debütál. Ráadásul egy amerikai producer is felfigyelt a győri énekesre, ez ügyben zajlanak a tárgyalások.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ön is elmegy targoncásnak? Íme, az OKJ-s képzések 2014-es top 10-es listája!

2014-ben a mérlegképes könyvelő képzésekre jelentkeztek a legtöbben. Ön melyik képzést választaná? Szavazzon! Tovább olvasom