Kisalföld logö

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 18°C | 30°C Még több cikk.

Lakat az ajtón - Már nem visz pizzát Fekete Dávid

Az egykori Megasztár-döntős énekes a győri belvárosban barátjával pizzériát nyitottak. Alig telt el egy hónap, lakat kattant az ajtón.
– Nincs semmilyen dráma és szenzáció! – szögezte le rögtön az elején Fekete Dávid. – Egyszerűen máshogy alakult az életem. Egyébként még most is nagyon sok lehetőséget látok egy pizzériában. Ráadásul úgy gondolom, valamit úgy abbahagyni, hogy sikeres volt, soha nem szégyen – mondta az énekes, aki májusban lapunkban mutatta be először a vállalkozást.

– Amikor megnyitottuk, akkor is hangsúlyoztam, hogy mellékállásként tekintek rá, hiszen nekem az igazi hivatásom az éneklés. Amúgy nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. Remekül indultunk, ám a társam úgy gondolta, bővíteni kellene a kínálatot. Nem értettem egyet vele. Vállalkozó kedvű srác vagyok, de azért realista is.

Fekete Dávid egyelőre biztos, hogy nem süt több pizzát, a hely ajtaja is régóta zárva van. Fotó: H. Baranyai Edina
Fekete Dávid egyelőre biztos, hogy nem süt több pizzát, a hely ajtaja is régóta zárva van. Fotó: H. Baranyai Edina


Ha valamit csinálok, akkor azt csakis olyan színvonalon, amelyet mindenki előtt vállalhatok. Ismert emberként rajtam még nagyobb a felelősség, hiszen ha csúszunk a kiszállítással, vagy nem a legtökéletesebb a minőség, joggal vesznek elő, hogy "Na a Fekete Dávidtól is csak ennyit várhatunk?!". Jobb volt békében elválni. Most minden az üzlettársamé, megvette az én részemet, s hogy mit csinál vele, az ő dolga – nyilatkozta az egykori megasztáros.Aki arra jár, látja: zárva a pizzéria. Dávid új vállalkozást nem indított. Dolgozik az új nagylemezén és a Nem vagy egyedül című új klipje is most jelent meg. Örül, mert ahogy mondja, nagy lendületet kapott az énekesi karrierje és szeretne most erre koncentrálni. 
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadó Győrben - Prima-díjasok és az év vállalkozói

Tizedik alkalommal adták át a megyei Príma-díjakat Győrben, az egykori zsinagóga épületében. Tovább olvasom