Kisalföld logö

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 0°C Még több cikk.

Kerítést borított a kukásautó a szemetes helyett Győrújfalun - videó

A győrújfalui focipályán sok a gond a szelektív gyűjtőkkel, gyakran megtelik. Vasárnap a szakadó esőben kukásautó a gyűjtőket nem borította ki, csak a kerítést.
˝A Győrújfalun történt esetről a sajtón keresztül értesült a Győr-Szol Zrt., a település polgármestere a tapasztaltakról a szolgáltatót - eddigi ismereteink szerint - nem értesítette. A károkozásért a társaság elnézést kér, az ezzel járó anyagi felelősséget vállalja, a történtek belső kivizsgálását megkezdte.

Kérjük partnereinket, amennyiben a szolgáltatásban bármilyen rendellenességet tapasztalnak, bátran forduljanak a Győr-Szol Zrt-hez közvetlenül, hiszen a problémák megoldásának ez a leggyorsabb módja. Elérhetőségeink megtalálhatóak a www.gyorszol.hu internetes oldalon˝ - válaszolt a kisalfold.hu megkeresésére Ozsvárt Tamás, a vállalati kommunikációs csoportvezető.

Előzmények:

Nagy Imre Attila polgármester elmondta: a konditermüket bekamarázták, s a felvevők közül egyet a gyűjtő felé fordítottak, hogy ne legyenek illegális szemétlerakások. Ez jól bevált, ráadásul a falu saját költségén bekerítette a szelektív szigetet, hogy a kukák mellé rakott szemét se szálljon a faluban.

Vasárnap, amikor a kukásautó távozta után a teli szemetesekkel és a kidöntött kerítéssel találkoztak, visszakeresték a felvételeket. A szelektív gyűjtőedényük (majd)NEM ürítésének folyamata 22 másodpercben:


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két autó ütközött a 85-ös elején, a győri felhajtónál

Információink szerint egy ember megsérült a szerda délelőtti balesetben. Tovább olvasom