Kisalföld logö

2017. 10. 18. szerda - Lukács 12°C | 22°C Még több cikk.

Jótékonysági viráglicit

Az Árkád üzletközpontban kiállított sokezer élő virágot jótékonysági virágliciten értékesítik. Az akció érdekessége, hogy ismert személyek is beállnak eladónak.

Április 11-én indul a jótékonysági viráglicit az Árkád üzletközpontban. 3072 db cserepes virág keresi majd gazdáját. Az árverés bevételét a Bárczi Gusztáv-iskola kapja majd meg.

Az „eladók" között többek között április 11-én ott lesz délelőtt Tatai Lajos (Ornamentika) 9–9.30-ig. Délután Nyerges Csaba, lapunk főszerkesztője (13.30–14 óra között), Németh Zoltán alpolgármester (14–15 óra), Szammer István, a Kisalföldet kiadó Lapcom ügyvezetője (16.30–17 óra), Schmidt Péter önkormányzati képviselő (16–16.30 óra között), Ottófi Rudolf és Simon Róbert Balázs alpolgármester (17–18 óra), Kun András önkormányzati képviselő (18–19 óra).

Másnap Eredics Imre önkormányzati képviselő (16–17 óra), Kovács Barnabás, a virágokat az Árkádba szállító Győri Kommunális Szolgáltató Kft. igazgatója (12–13 óra). Borkai Zsolt, Győr polgármestere csütörtökön 18–19 óra között ajánlja a cserepes virágokat. Az akció harmadik napján Kovacsics Imre (Rába Quelle Kft.) 10 órától próbál meg mindent az iskola érdekében. A Revita TV műsorvezetői pénteken 17–18 óra között, míg az Audi-ETO kézilabdás lányai csütörtök délután segítenek az akcióban.

F. Gy.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Vadász-laktanyának nincs Leiere

Kevesen gondolták, hogy a Frigyes-laktanya egyszer még „bezzeg" lesz, márpedig ez történt. Erről legkevésbé a másik laktanya tulajdonosa, a megyei önkormányzat tehet, de a tény ettől még tény: míg a nádorvárosi volt szovjet kaszárnyában már a második épületen dolgoznak (a
Leier-cégcsoport pénzéből), addig a Vasvári Pál utca mellett a Vadász-laktanyában jó ideje nem történik semmi, s ha így halad, sokáig nem is fog.
Tovább olvasom