Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Így látja nyolc ifjú vasútfotós a vadregényes bakonyi szakaszt! - szuper képgaléria

Gőzmozdony, személyvonat, nosztalgiaszerelvény, viaduktok, bakonyi erdő, Pannonhalmi Főapátság - ezek a csodás pillanatképek mind-mind szerepelnek a felvételeken.
"A tárlat témája a 11-es számú, Győr-Veszprém vasútvonal. A kiállításon ifjú vasútfotósok mutatkoznak be, akik mindannyian szívükön viselik a gyönyörű vasút sorsát.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy ez országunk legszebb vasútvonala, amely felett többször is lebegett már Damoklész kardja, vagyis a bezárás réme, s ez katasztrofális következményekkel járt volna mind a turizmus szempontjából, mind a bakonyi falvak számára.

Rendezvényünk egyik célja, hogy felhívjuk a nagyközönség figyelmét a bakonyi táj jellegzetességeire, gyönyörűségére. A kiállítás megnyitója január 16-án, péntek este 6 órakor kezdődik a VOKE Arany János Művelődési Ház kiállítóterében (9021 Győr, Révai Miklós utca 5.).

A tárlatot megnyitja Bödecs Barnabás, a Cuha-völgyi Bakonyvasút Szövetség elnöke. A kiállítás február 10-ig látogatható. A belépés ingyenes" - mondta a kisalfold.hu-nak Béres Márton, a fiatal fotósok egyike.

Portálunk arra kérte a tehetséges fiatalembereket, hogy egy-egy kedvenc bakonyi pillanatképüket hadd mutassak be Olvasóinknak úgy, hogy rövid kommentárt is fűznek hozzá. Íme!


Így látja nyolc ifjú vasútfotós a vadregényes bakonyi szakaszt!hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Búcsú Pingitől: a színház előtti téren köszönnek el az elhunyt győri színésztől - videók

A kisalfold.hu két videóval búcsúzik a bohém, örökké vidám Pingiczer Csabától. Tovább olvasom