Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Halottakkal egy lakásban

Napokig, sőt hónapokig laktak hozzátartozók elhunyt szeretteikkel egy lakásban.

Legutóbb Sopronban a mentők fedezték fel, hogy egy férfi napok óta élt együtt a két szülő holtteste mellett.

Megdöbbentek a mentők, amikor kiérkeztek a soproni Bajcsy Zsilinszky utca 1-es számú házban lévő lakáshoz, ahová belépve két holttestet láttak múlt pénteken dél körül.

A lakásban a 70 éves nő a mentőorvos megállapítása szerint már 10-14 napja halott volt, míg a közelében fekvő 69 éves élettársa mintegy 5 napja. A velük élő, s a halottakkal napokig egy fedél alatt lévő 47 éves férfit a pszichiátriára szállították.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Kocsis Tünde alezredes megerősítette a Kisalföld információját, s annyit még hozzátett, az apának gondozásra lett volna szüksége, de mert az asszony meghalt, ez elmaradt. Egyben feltehetően meggyorsította a beteg ember halálát is. A fiú átjárt Ausztriába dolgozni, így ez is közrejátszhatott abban, hogy az idős emberek meghaltak. Természetesen az eset körülményeit még vizsgálja a rendőrség, biztosat csak az ügy lezárásakor tud mondani a szóvivő.

A megyében ez volt a harmadik hasonló eset.

A Kisalföld január 28-án számolt be arról, hogy legalább 5 napig élt Győrben, a Kazinczy utcai lakásban halott fia mellett az anyja. A nyomozónak a 84 éves asszony azt állította, reggel még beszélt a fiával.

Az 54 éves férfit régen látták a lakók, ezért értesítették az orvost, aki csupán a halált tudta regisztrálni. A Győri Rendőrkapitányság rendkívüli haláleseteket vizsgáló nyomozója, Horváth Miklós zászlós akkor lapunk érdeklődésére kizárta az idegenkezűséget.

A háziorvos szerint akár egy hónapja is fekhetett holtan egy 78 éves férfi kapuvár-gartai házukban – számolt be erről április 28-án a Kisalföld –, miközben két nyugdíjas húga a szinte mumifikálódott holttest mellett élte mindennapjait. A család elzárkózott a külvilág elől, információink szerint az egyik lánytestvér gyermekének hetvenes évekbeli halálát nem tudták azóta sem feldolgozni.

A férfit rongyokba csavarva találták a kiérkező hatóságok, a két nyugdíjas testvére a már szinte teljesen mumifikálódott holttest mellett élt.

Olvasóink írták

 • 9. jánosi 2009. november 19. 22:38
  „meir
  szöveged ütközik a szabályzat 4. pontjába ! gyűlöletre uszító !”
 • 8. meir 2009. november 17. 19:07
  „7-es !!!
  en CSAK egy altalam vegig elt helyzetrol szamoltam be!!! Nagyon is jol tudom hogy most mar nincsen Lager-meg ha egyesek szeretnek is ujranyitni oket,mint valamivel korabban a Tatabanyan talalt plakatok hirdettek!!!”
 • 7. egysoproni_ 2009. november 17. 17:13
  „6. hozzászólás meir!
  Nem a lagerban vagyunk és nem 1945-ben hanem a XXI. században. Csak ennyi a különös az egészben semmi más.”
 • 6. meir 2009. november 17. 16:17
  „most igazan NEM a hecceles kedveert,de en nem ertem mi ebben a kulonos!!!???
  en a Lagerben a revier barakkban egy hulla mellett fekudtem 3-hetig!!! szerencsem volt mert az etelosztok szonelkul odaadtak a fejadagjat,azt hiven hogy csak alszik!!!!ugyanis egy csont es bor emberen nincs kulonosebb dolog ami hirtelen oszlasnak indulna es jobban buzlene mint az egesz barakk!!!!
  a plusz fejadagokkal tudtam a flekktifuszbol valami isteni csoda fojtan kilabalni,1945 Januarjaban az Ausch
  witz I. Stammlager 11-es barakkjaban levo revierben!!!”
 • 5. bobo 2009. november 16. 23:35
  „Én csak azt nem értem, mit keres ez a győri hírek között?”
 • 4. rivotril2mg 2009. november 16. 22:50
  „kicsit cink hullával élni”
 • 3. lenk 2009. november 16. 22:13
  „Kéretik a Kisalföldet átkeresztelni Blödenburger Zeitungnak. A halott asszony valóban a 47 éves illető anyja volt, ellenben az élettársa nem volt az apja. Röviden marhaság szülőkről írni, és apáról. Túl ezen, azt írják, a mentők fedezték fel az esetet. Mert a mentők házról házra járnak, hátha felfedeznek valami érdekeset. A mentők hívásra mentek, miután valaki más a felfedezést tette.”
 • 2. ursula 2009. november 16. 20:12
  „Szerintem itt nem az anyagiak domináltak. Ez a férfi segítségre szorul....”
 • 1. janika 2009. november 16. 18:17
  „Hát igen ma már csak ennyit ér az öreg nyugdíjasok, főleg, ha a pénzét, nyugdíját is elveszik! Lassan már oda jutunk,- vissza a kőkorszakba! Egy jól ,irányzott kőbalta ütés és egy gödörbe lökés! Szerintem sokkal humánusabb mint az öregeket éhhalálra bízni! Gödör meg van elég, még a közútakon is. Mit is várhatnak az öregek e rendszertől mást?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emléktábla

Gönyű - A Hungaro-Dalton Pedagógiai Innovációs Egyesület Sok fény maradt utánuk – Jeles… Tovább olvasom