Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Győrkőcfeszt: így járnak a buszok Győrben a hétvégén

Lezárják a kettős hidat is Győrben.

Július 4-én (pénteken) 16.00 óra és 2014. július 6-án (vasárnap) 24.00 óra között a Vaskakas Bábszínház szervezésében megrendezendő „VII. Győri Győrkőcfesztivál" alatt teljes szélességében lezárásra kerül a Zechmeister utcának a Virágpiactól a Bécsi kapu térig terjedő szakasza és a Rába kettős híd, illetve új helyszínként a Híd utcának a Bercsényi liget által határolt rövid szakasza. A lezárás teljes időtartama alatt az 1, 1A, 8, 9, 11, 11A, 14, 14B és 19 jelzésű járatok mindkét irányban terelőúton, a Petőfi hídon át közlekednek.

Az 1-es és 1A járatok Újváros irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (nyugati oldal) − Kossuth Lajos utca útvonalon közlekednek, nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér" és a „Petőfi tér, zsinagóga" megállóhelyeket, de megállnak a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyen és a Kossuth Lajos utcában a református templommal szemben létesített ideiglenes megállóhelyen. Marcalváros, Gyirmót irányába az 1 és 1A járatok a Kossuth Lajos utca − Petőfi tér (nyugati oldal) – Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga" és a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyeket, de megállnak a református templom előtt létesített ideiglenes megállóhelyen.

A 8-as járatok Pinnyéd irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (nyugati oldal) − Kossuth Lajos utca – Városház köz – Hársfa utca – Köztelek utca – Radnóti Miklós utca − Szarvas utca útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér", a „Híd utca, Rába Quelle fürdő" és a „Stromfeld utca" megállóhelyeket, de megállnak a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyen, a „Kossuth Lajos utca, református templom" ideiglenes megállóhelyen, a „Kossuth Lajos utca, Kispiac" megállóhelyen, a Köztelek utcában az ideiglenes megállóhelyen, és a „Radnóti Miklós utca, Köztelek utca" megállóhelyen. Likócs irányába a 8-as járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga" és a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában, a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen.

A 11, 11A és 19-es járatok Révfalu, Bácsa irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (nyugati oldal) − Kossuth Lajos utca – Városház köz – Hársfa utca – Köztelek utca – Radnóti Miklós utca – Stromfeld utca útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér" és a „Híd utca, Rába Quelle fürdő" megállóhelyeket, de megállnak a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyen, a „Kossuth Lajos utca, református templom" ideiglenes megállóhelyen, a „Kossuth Lajos utca, Kispiac" megállóhelyen, a Köztelek utcában az ideiglenes megállóhelyen, a „Radnóti Miklós utca, Köztelek utca" megállóhelyen és a Jedlik híd előtt a Stromfeld utcai ideiglenes megállóhelyen. Adyváros, Marcalváros irányába a 9, 11, 11A járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga" és a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen.

A 14, 14B járatok Sziget, Újváros irányába a Zechmeister utca − Petőfi híd – Petőfi tér (nyugati oldal) − Kossuth Lajos utca – Városház köz – Hársfa utca – Köztelek utca – Radnóti Miklós utca útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér", a „Híd utca, Rába Quelle fürdő", a „Stromfeld utca" és „Radnóti Miklós utca, Köztelek utca" megállóhelyeket, de megállnak a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyen, a „Kossuth Lajos utca, református templom" ideiglenes megállóhelyen, a „Kossuth Lajos utca, Kispiac" megállóhelyen és a Köztelek utcában az ideiglenes megállóhelyen. Marcalváros irányába a járatok az Erkel Ferenc utca – Dr. Róth Emil utca − Petőfi híd – Munkácsy Mihály utca – Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga" és a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a jelzőlámpa előtt létesített ideiglenes megállóhelyen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Motoros és autós ütközött az M1-esen Győrnél

Egy személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött, a motorost a mentők súlyos sérülésekkel… Tovább olvasom