Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Győri Vásár: gyarapodik a régió

Kétszázhetvenkét, felerészben megyénkbeli cég részvételével szerdán megnyílt az Egyetemi csarnokban és szomszédságában a tizennegyedik Győri Általános Vásár. Az ünnepélyes megnyitót követően átadták a független zsűri által odaítélt vásári díjakat.

A gyártók, forgalmazók, szolgáltatók kínálatában bőven van újdonság, magában a vásárban az az új, hogy idén először rendeznek a nyitva tartás idején Lakásvásár Roadshow-t.

Százhúsz éves múlt

Százhúsz éve működnek Magyarországon ipartestületek, érthető, hogy a Győri Általános Vásár megnyitóján Szűcs György, az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke a kézművesek jelenlétében ezt tartotta legfontosabbnak kiemelni. Tóth Balázs, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke – úgy is, mint a társ rendező kamara vezetője – arra hívta fel a figyelmet, hogy a szolgáltatók egyre nagyobb számban való vásári jelenléte a régió gyarapodását és fejlődését jelzi. Dr. Szakács Imre, a megyei önkormányzat elnöke úgy ítélte meg, hogy egyre jobb a Győri Vásár megítélése és a régióban tevékenykedő kis-, közepes és nagyvállalkozások büszkék lehetnek az elismerésre. Balog József, Győr megyei jogú város polgármestere köszönetet mondott a vásárrendező társaságnak, egyszersmind a kiállításon részt vevő cégeknek.


Elismerés cégeknek

A vásár megnyitását követően adták át a független zsűri által odaítélt vásári díjakat. A megyei agrárkamara díjára az Aranykert Parkász Műhelyt érdemesítették, míg az élelmiszer-ipari cégek közül az Agrár Marketing Centrum díját a Gyarmaton nemrég üzembe helyezett Szent Erzsébet Sütőipari Kft. érdemelte ki. Az úgynevezett egyéb kategóriában szereplőket Győr városa díjazta, s ezt az elismerést a Palatia Nyomda és Kiadó Kft. kapta. A kisvállalkozók közül a legsikeresebbnek a Salakta Épber Kft. bizonyult, s ezt a díjat a győri ipartestület alapította. A szolgáltatók közül a Bio-Textima Kft. nyerte el a megyei önkormányzat díját, míg az informatika területén dolgozó cégeknek járó trófeát az Int-Air. Net Kft. érdemelte ki. A megyei kereskedelmi és iparkamara díjazta a vásáron legnagyobb számban szereplő építőipari ágazat legjobbját, az elismerést a Winkler Tüzép Kft. érdemelte ki, míg a vásárrendező társaság díját a lakberendezési termékeket gyártó és forgalmazó cégek közül a Trend-Fa Kft. vehette át.


Tavaly tizenhétezren

Esztendeje a Révfaluban megrendezett seregszemlét tizenhétezren tekintették meg, okkal reménykednek abban a rendezők, hogy idén nő majd a vásárra látogatók száma.
A vásárhoz kapcsolódóan a Felkínálom Marketing Menedzser Center és a megyei kereskedelmi és iparkamara rendez ma délelőtt a vásár területén konferenciát, amit üzletember-találkozó követ.
A vásáron délután bemutatkozik a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal győri kirendeltsége. A kamara a mesterképzésről és a távmunka lehetőségeiről tart előadást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra lehet strandolni

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat elvégezte az idény előtti vízvizsgálatokat a… Tovább olvasom