Kisalföld logö

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 28°C Még több cikk.

Fejlesztési program civileknek Pannonhalmán

Pannonhalma - ''Egyházi és egyházközeli civil szervezetek felkészítése a Nemzeti Fejlesztési Terv II. kihívásaira, lehetőségeire'' címmel szeptember 15-én konferenciát rendeznek a főapátságban.
A Maholnap Alapítvány és a Renovabis (a Német Püspöki Kar segélyszervezete) finanszírozásában 2006–2007-ben megvalósított komplex fejlesztési program záróeseményeként konferenciát rendeznek a pannonhalmi főapátságban. Az „Egyházi és egyházközeli civil szervezetek felkészítése az NFT II. kihívásaira, lehetőségeire" című tanácskozás fővédnöke Várszegi Asztrik püspök, bencés főapát. A résztvevők civil szervezetek, önkormányzatok és egyházi intézmények képviselői.

A szombati konferencia fő célja a fejlesztési program eredményeinek bemutatása. A szervezők a fenntartható közösségi szolgáltatások fejlesztésében érdekelt valamennyi társadalmi és egyházi szereplő számára szeretnének az aktuális fejlesztési forrásokra vonatkozó információkkal szolgálni, valamint alkalmas teret biztosítani a hálózati együttműködések kialakítására is.

A Maholnap Magyar Jóléti Alapítvány 2001-ben alakult. Szakértői bizottsága és kuratóriuma 11 éven keresztül vett részt az Együttműködő Holland Alapítványok magyarországi pályázatainak értékelésében, koordinálásában. Megalakulását követően a Maholnap Alapítvány szociális, oktatási, egészségügyi területen nyújt segítséget innovatív, modell értékű programok elindításában, megvalósításában, ezzel segítve a civil szektor fejlődését. Az alapítvány tavaly 110 helyi kezdeményezésű civil szervezetet segített anyagi, természetbeni vagy szolgáltatási támogatással.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közbeszerzés - Legyen ismét az ifjúságé a Petőfi-ház

Győr - A Fiatal Baloldal a győri Petőfi művelődési ház üzemeltetésével kapcsolatban közbeszerzési… Tovább olvasom