Kisalföld logö

2017. 11. 25. szombat - Katalin 4°C | 14°C Még több cikk.

Emlékest és gyűjtés a győrújbaráti családnak

Győrújbarát - A Győri Nemzeti Színház társulatának tagjai jótékonysági estet tartanak a múlt héten elhunyt győrújbaráti anya családjának megsegítéséért június 9-én este 7 órakor. Több alapítvány is a család segítségére sietett.

A Kisfaludy Teremben június 9-én este 7 órai kezdettel számos művész színpadra lép: Bellai Eszter a Pillangókisasszonyból adja elő a Nagyáriát, Bátyai Évától és Klinga Pétertől részletet láthatunk A dzsungel könyvéből, Vándor Attila hegedűszólóval kápráztatja el a közönséget. A rendezvény lebonyolításában a Zenebirodalom Alapítvány és Mikulásbirodalom Alapítvány közreműködik.

Előzetes helyfoglalásra van lehetőség a 06-30/829-45-16-os telefonszámon. A jegyek a helyszínen vásárolhatók meg ezer és ötezer forint értékben, a társulat tagjai a teljes bevételt a család segítésére fordítják.

A jó szándékú támogatók adományaikat június 30-áig helyezhetik el a művészek által nyitott 58600283-11159328-as számlaszámon


Előadással segítenek

„Mikor értesültem az esetről, úgy éreztem, ez nem baleset, hanem horrorisztikus tragédia. A társulatban sokan vagyunk szülők, nap, mint nap visszük gyermekeinket autóval óvodába, iskolába" - mondta Posonyi Takács László színművész, aki úgy döntött, szeretné támogatni a családot. Szándékát megosztotta kollegáival.

A péntek délutáni ülésen jelen volt többek között Lenner Karolina, Szűcs Kinga, Bartha Alexandra, Nagy Balázs,Vándor Attila és Timkó János. Döntés született arról, hogy a napokban bankszámlát hoznak létre, melyen bárki elhelyezheti a családnak szánt adományokat. Ezen kívül a társulat tagjai külön estet tartanak, melyet június 9-én rendeznek meg a Kisfaludy teremben, amihez a jelenlegi igazgató, Forgács Péter is hozzájárult. A színészek és táncosok néhány perces produkciókkal állnak színpadra, melyeket Kszel Attila és Máté Richárd rendezők forrasztanak másfél órás műsorrá, a szervezési feladatokat Bedi Eszter végzi.

„Azzal segítünk, amihez értünk. A fájdalmukon nem tudunk enyhíteni, de bízunk benne, hogy az anyagi támogatással valamennyi terhet levehetünk a három gyermekkel egyedül maradt családapa válláról"- nyilatkozták a művészek.

Az érdeklődők a 06 30/ 829-45-16-os telefonszámon előzetesen helyet foglaltathatnak. Az elérhetőség a kisterem beteltéig él.
A jegyek a helyszínen, ezer és ötezer forint értékben lesznek megvásárolhatók. A befolyó összeget a társulat egyik tagja és Győrújbarát polgármesterasszonya, Juhászné Árpási Irma juttatja el a családhoz, akik szívesen fogadták a kezdeményezést, meglehet, személyesen is képviseltetik magukat az előadáson.
Sulyok Natália

Előzmények:

Az óvodás  kisfiú először magát hibáztatta a tragédiáért
 
A családban nem él harag, véleményük szerint a baleset véletlenek sorozatának következménye. A sok hozzászólásból is kiderült, sokakat mélyen megrendített a tragédia, s részvétüket fejezték ki, illetve segítségüket ajánlották a családnak. Mások az okokat, felelősöket keresték, késő este az apa is úgy érezte, meg kell szólalnia.
 
A tragikus baleset: szerdán reggel fél 9-kor Győr-Ménfőcsanakon, egy 6 méter hosszú vascső lecsúszott egy Győr- újbarátra tartó furgonról. Éppen akkor érkezett oda szemből egy Renault, amelynek a szélvédőjét dárdaszerűen átütötte a cső és halálosan megsebesítette az autó vezetőjét. Kisfiát a mentők könnyű sérüléssel szállították kórházba.


Mementó: Virágok és mécsesek emlékeztetnek a borzalmas tragédiára a ménfőcsanaki villanyoszlop mellett. Fotó: H. Baranyai Edina
Mementó: Virágok és mécsesek emlékeztetnek a borzalmas tragédiára a ménfőcsanaki villanyoszlop mellett. Fotó: H. Baranyai Edina„Köszönöm mindenkinek a részvétnyilvánítást és az együttérzést. Jólesett olvasni. Én nem keresem, ki a hibás, de egyetértek azokkal, akik a KRESZ-t idézték: itt mutatkozik némi felelőssége egyeseknek szerintem. A hatéves kisfiam viszont saját magát hibáztatta: ő szerette volna, hogy arra menjenek óvodába. Nagyon nehéz megmagyarázni neki, hogy mégsem ő az oka a balesetnek. Az út az tényleg pocsék. De attól még senki sem hal meg... Még egyszer köszönöm a részvétnyilvánításokat" – fogalmazott a családapa.

Reméljük, minél előbb el fogja felejteni a látottakat, de azt nem tudni, mikor. Emlékszik a csőre, a villanyoszlopra, meg másra...
Édesanyjáról elmondta Péter, hogy Szegeden végzett élelmiszer-mérnöki szakon.


A személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette.Kattintson a képre a galéria megnyitásához!
– Anyukám szerette az állatokat,  most is van több kutyánk. Amikor nevelőapámmal összeházasodtak és kiköltöztünk Győrújbarátra, akkor indították a családi vállalkozást. S hogy milyen volt ő? Nagyapám azt mondta: ilyen esetben írják a fejfára: „Élt 43 évet, de boldogan"...

Az anya első házasságából született 19 éves fia,  Péter  – aki  a napokban  érettségi vizsgáira  készül – a Kisalföld  megkeresésére annyit mondott:

– Nem haragszunk senkire. Belegondolva több véletlen egybeesése okozta a tragédiát. Nem hibáztatjuk a sofőrt, s az utat. Igaz, ha kiköti a csövet, nem alakul így. Érthetetlen, de sajnos van ilyen balszerencse. A sofőrnek is pont elég a baja, úgy tudjuk, rendes életvitelű ember.
Péter elmondta, a családjuk eddig héttagú volt. Ő és második öccse az édesanya első házasságában születtek, nevelőapjuknak két lánya van. A közös gyermek az óvodáskorú Gergő.

– Kisöcsémnek szerencsére nincs semmi baja, a baleset
után rutinvizsgálatokat végeztek rajta a kórházban, s még szerdán dél körül hazaengedték. Jelenleg óvodában van, megkértük az óvónőket, hogy külön figyeljenek oda rá – tudtuk meg a fiatalembertől.
Arra a kérdésünkre, hogy lelkileg mennyire viselte meg a tragédia a kisfiút, Péter annyit mondott:

– Szüleim a két Győrbe vezető út közül mindig felváltva szoktak menni. Szerdán azért fordultak Csanak felé, mert Gergő pogácsát szeretett volna enni, s azon az úton van pékség. Azt említette kisöcsém, hogy nem történik semmi, ha nem akar pogácsát.

Első híradásunk a balesetről

Szörnyethalt az a győrújbaráti nő, akinek az autója szélvédőjét áttörte egy szembejövő kisteherautóról elszabadult vascső szerda reggel fél kilenckor Ménfőcsanakon.  Az asszony feje teljesen szétroncsolódott. Az autóban ülő hatéves fia könnyebben sérült.

Gödör gödör hátán: Talán jövőre felújítják a rossz állapotú főutat

A platós Toyota furgon 47 éves győrújbaráti vezetője egy szál 6 méteres vascsövet szállított faluja felé. A temetőtől mintegy 200 méterre lévő enyhe jobb kanyarban a csak az egyik végén rögzített cső keresztbe fordult, s lecsúszott a platóról.

Szerencsétlenségére éppen akkor ért oda Renault Meganjával egy 43 éves, Ménfőcsanak felé tartó győrújbaráti nő. A lezuhanó vascső dárdaként döfte át az autó szélvédőjét, majd belefúródott az asszony fejébe. A vétlen vezető fel sem tudta fogni, mi történt, azonnal meghalt. A Renault irányítás nélkül a mintegy 50 méterre lévő villanyoszlopnak ütközött, s azt tőből kitörte. A nő hátsó ülésen utazó 6 éves kisfiát a mentők könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

A balesetet okozó férfi már a helyszínen elismerte, hogy miután a közeli vaskereskedésben megvette a csövet, mint máskor, felrakta a platóra. Egyik végét a láncos dobozban rögzítette, a másikat a tartókeretre fektette. A sofőr zokogva vádolta magát, s tisztában volt vele, hogy milyen tragédiát okozott azzal, hogy nem kötötte le a cső másik végét, így az fel tudott pattanni, amikor egy nagy gödörbe hajtott.

A helyszínelés idejére a főutat lezárta a rendőrség, a holttestet a győri tűzoltók vágták ki a Renaultból. A közelben lakók felháborodottan szidtak mindenkit, aki felelőssé tehető az út kegyetlenül rossz állapota miatt.
– Nem ez az első ilyen baleset, csak eddig nem történt tragédia. Annyira rossz ez az út, hiába kérjük, hogy csinálja már meg a közútkezelő.
Semmi nem történik. Volt, hogy egy fűnyíró esett le az utánfutóról, amikor az egy gödörben megdobódott – replikázott egy nő, a körülállók meg helyeseltek.

– Nem a harmincas táblákkal kell utat javítani, ez a legegyszerűbb és a legolcsóbb. A tábla meg az alumíniumcső kevesebbe kerül – erősített rá egy férfi. A helyiek véleményét erősítik a kisalfold.hu-ra a balesettel kapcsolatban érkező hozzászólások is.

Ménfőcsanak részönkormányzati képviselője, Gangl András lapunk kérdésére elmondta, az út katasztrofális állapota miatt a napokban küldtek levelet a Magyar Közút Kht.-nek, amelyet rajta kívül aláírt két országgyűlési képviselő, valamint Nyúl és Győrújbarát polgármestere.
„Sajnálattal értesültünk, hogy a Regionális Fejlesztési Tanács által 2007-ben támogatott Ménfőcsanak–Győrújbarát–Nyúl 8311-es számú főút felújítására a Tanács döntésétől eltérően nem kerül sor...

Kérjük segítségét, szíveskedjék felvilágosítást adni arra vonatkozóan, hogy a Regionális Tanács támogató döntése 2009–2010-re átvihető-e, vagy új eljárást kell indítani annak érdekében, hogy az útfelújítás realizálható legyen" – áll a levélben.

Lapunk megkeresésére a Magyar Közút Kht. kommunikációs főmunkatársa, Pécsi Norbert Sándor közölte: a Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóságuk a 2007/2008-as Regionális Operatív Programba jelölte a 8311-es számú út felújítását, azonban a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács ezt nem fogadta el, csupán a tartalék pályázatok közé sorolta a beadványt. Ez azt jelenti, hogy idén ezt az útszakaszt nem tudják felújítani. Azonban a 2009/2010-es ROP-listára szintén benyújtják a pályázatot, így leghamarabb 2009-ben kerülhet sorra a 8311-es számú út felújítása.

„Megértjük az önök által jelzett helyzetet. Tudjuk, hogy az útszakasz rossz állapotban van. A magyar közúthálózat elöregedett útjai-
nak átlagos életkora 40 év feletti..., a burkolatok átlagéletkora meghaladja a 20 évet, ennek érdemi csökkentése ezermilliárd forintot meghaladó költségvetési forrást igényelne... A kht. ennek megfelelően elsősorban toldoz és foltoz, és igyekszik forrásait úgy felhasználni, hogy évente a lehető legtöbb szakaszon tudjon érdemben, azaz teljes burkolatcserével beavatkozni. Ilyen körülmények között a táblák kihelyezése marad a fő kompetenciánk: a burkolat minősége és a biztonságos sebesség közötti összhang megteremtése érdekében ezt tudjuk tenni..."

Az igazságügyi jármű- és közlekedési szakértő, Kulcsár Béla a KRESZ-t idézve kezdte kérdésünkre adott válaszát, ami szerint a rakományt minden esetben biztonságosan kell rögzíteni, hogy az ne tudjon elmozdulni, a platóról lecsúszni, legurulni.

– A szállítmányt meg kell kötni, hogy az egy viszonylag kemény rugózású teherautón se szabaduljon el egy gödörbe hajtásnál. Nem lehet indok, hogy „csak" a közelbe viszik az árut, s az sem, hogy máskor is úgy szokták – hangsúlyozta Kulcsár Béla.

A Kisalföld szerette volna megszólaltatni a baleset okozóját, de bemutatkozásunkra válaszul visszament házába. Az utcában lakók nem igazán ismerték az öt éve Győrújbarátra költözött családot, azt tudták, hogy három gyermekük van. Sajnálják, ami történt, s szorítanak azért, hogy a gyerekekben minél kisebb törés maradjon a tragédia miatt.


Olvasóink írták

259 hozzászólás
 • 259. Esztyyyke 2008. június 27. 22:20
  „Részvétem az egész családnak, hihetetlen ami történt!!!!:(Kedves Rejtő ""ÚÚR"Jobb lett volnaha meg sem szólal...Kiváncsi lennék hogy ha esetleg magának halna meg valakije (aki mellesleg közel áll magához)mit szólna ahhoz hogyha ilyen bunkó dolgokat olvashatna vissza!!!!MAGÁNAK NINCS SZIVE!!!!!!!!Én szégyellem magam maga miatt !!!Szerintem mindenkinek jól esik egykét jó szó vagy a segítség!!!!És mellesleg az apa egyedül neveli a gyerekeket nem 1-et hanem 5-öt!!!!És szerintem nem mindenki gazdag akinek van kocsija ma már sok embernek van!!!!!!Legközelebb meg gondolkofjon el azon h miket ir le ide és miket nem mert felelőtlen, meggondolatlan hozzá szólás volt ez!!!!Mind1 szánalamas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Csak sajnálni tudom az ilyen embereket!”
 • 258. pozsgai rita 2008. június 27. 15:21
  „őszinte részvétem igy sok idő után is a családnak.”
 • 257. Malancsin 2008. május 30. 19:14
  „Kedves gyászoló család!

  Felfoghatatlan mély fájdalom van rajtam napok ota.
  Most már probálom gondolataimat összeszedni és leirom.

  Ez a baleset, szörnyü szinte hororisztikus.
  Azt gondoltam ilyen csak a filmekben van. Borzasztó egy édesanya elvesztése hát még ilyen értelmetlenül.
  Amugy is nagyon lelkizős vagyok és megvisel ilyen jellegü baleset.

  Most irom,hogy mért is vagyok napok óta szomorú, fáj a szivem de nagyon,vagyis mióta tudatosult bennem,hogy én ismertem az édesanyát.
  Igen ismertem, sajnos már csak multról beszélhetek.
  Lányaim és a fiai együtt nötek,cseperedtek, jokat játszottunk
  Sok szép emlékünk van.
  Már csak a fotók maradtak emléknek.
  Emlékét örökre megörizzük.

  A családnak öszinte részvétet és lelki nyugalmat kivánok magam és családom nevében
  Judit gyugodjál békében.
  Üdvözlettel Malancsin Istvánné”
 • 256. Nitta 2008. május 29. 20:20
  „"Rejtő Jenőnek"!
  Inkább az a szomorú, hogy ilyen emberek vannak, mint maga!Azt sajnálja inkább, hogy ekkora mocsokságot merészelt írni,ilyen szörnyű tragédiához!Ha nem tud értelmes kommentet kitalálni,inkább ne írjon.Jobb lesz mindenkinek!
  A családnak őszinte részvétem,átérzem a helyzetüket.Velem is hasonló baleset történt, szerencsésebb kimenetellel.Sok erőt és kitartást kívánok!”
 • 255. pocak 2008. május 29. 17:03
  „Öszinte részvétem a családnak!
  és Rejtő "Úr"-nak üzenem....áá,inkább nem is írom ide..”
 • 254. Tajti -Petrusz Éva 2008. május 29. 07:35
  „Hihetetlen intelligens "Rejtő" Úrnak üzenem ,ma már szitne mindenkinek van autója,ki kp-ből ,ki hitelből veszi.Ezutóbbiak vannak többen .
  Akkor akinek autója van ,ön szerint már gazdag ugye?Ön szánalmas !
  2.Egy ilyen tragédia után mindenki a segítségnyújtásra gondol,mint a cikkekből kiderült -ha olvasta volna- 5(!) gyerek maradt félárván.
  3.A cinikus "javaslata" a nemzeti gyásznapra ,mert egy ember meghalt önhibáján kívül ,csak az ön cinikus,szegéynes lelkületét tárja elénk.
  Önre nagyon igaz :"Ha hallgattál volna ,bölcs maradtál volna "....nyilván ezt nem tanulta meg anno...senkitől...Szégyellje magát,maga nem ember !Gondolom a neve sem az igazi ,így azt mondhat ,amit akar ,álnév mögé bújva ...hál´Isten a maga fajtából vagyunk kevesebben !”
 • 253. Fekete Zoltán 2008. május 28. 23:17
  „Fogadják őszinte részvétem! Fekete Zoltán (Győr, Újhartyán)”
 • 252. Bugár Zsuzsanna 2008. május 28. 21:52
  „Őszinte részvétem a Családnak!Bugár család”
 • 251. hmm... 2008. május 28. 18:50
  „Rejtő Jenőnek!
  Elég lett volna csak a 3. mondatot leírnia,akkor talán most nem lenne ellenszenves a személye.”
 • 250. egy falubeli 2008. május 28. 16:58
  „Öszinte részvétem a családnak! Kedves Rejtő Úr! Te egy állat vagy! Jobb lett volna ha meg se szólalsz! Amugy kivánok neked is hasonló jókat! Ja és gyászol az egész falu!”
 • 249. orgona 2008. május 28. 14:06
  „Hat igen ! Szep az összefogas,együtterzes ez mindenkinek jol esik de ahhoz mindig kell törtennie valami borzasztonak hogy emberek igy reagaljanak,összefogjanak.Tragikus eset ami nagyon megrazott,kivanok csaladnak lelki megnyugvast.”
 • 248. Pici 2008. május 27. 21:38
  „A minap a Verespéteren jöttem haza és megdöbbenve vettem észre,hogy elfogyott az aszfalt.Érdekes.Az az utca 4-szer került napirenre ott fönt és 4-szer is adtak rá pénzt.A Hegyalja szóba került??Pedig FŐÚT.Vajon arra mikor adta be az igénylést a Gangl Bandi és a játszótérre ott mellette??Egy mellék útra van pénz főútra meg nincs?Ez hogy van?Ilyenek döntenek mindennapjainkról az üléseken a Városházán?Ők sajnos azzal vannak elfoglalva minnél jobban megszedjék magukat a többi nem számít.Mint a Hegylja sem.Minden csoda 3 napig tart.Sajnos.Ma meghalt egy nő ott,ki tudja mikor lesz a lrgközelebb baleset,halál,vagy bármi a mi utcák akkor is olyan marad mint most,de inkább csak rosszabb és az élet ugyan úgy megy tovább ott ,,fent" csak egy kicsit több pénzzel a zsebben.”
 • 247. egy anyuka 2008. május 27. 00:50
  „Kedves Rejtő Úr!

  Nem tudom, bele gondolt-e abba, hogy kedvesnek nem nevezhető írásával milyen érzéseket kelthetett a családban? NEM ŐK kérték a kedves, részvétteli megnyilvánulásokat, NEM ŐK kérték, hogy gyűjtsenek a számukra, és ŐK NEM tartanak igényt nemzeti gyásznapra. Ettől függetlenül igenis segíthet nekik, ha érzik az emberek együttérzését, segítőkészségét, és egy autó még nem jelenti azt, hogy nem szorulnak segítségre, mind anyagilag, mind lelkileg. Fennakadt azon, hogy csak ilyenkor fog össze az ország, pedig ez nem így van, legfeljebb ön nem veszi észre. Ez a sajnálatos tragédia most nagy publicitást kapott, a jóérzésű emberek azonban akkor és ott segítenek, ahol tudnak. Csak sajnálni tudom, hogy ön nem tudja, milyen az együttérzés, és milyen érzés segíteni. Jobban tette volna, ha a szánalmas véleményét inkább megtartotta volna magának. Még egyszer őszinte részvétem a családnak, és tiszta szívből kívánom, hogy mielőtt fel tudják dolgozni a történteket.”
 • 246. GR 2008. május 26. 22:56
  „Az apukának és a gyerekenek is hatalamas lelki erőt kivánok a történtek feldolgozásához. Az én volt párommal és gyerekeivel is hasonló történt (korábban már irtam ide afórumra, náluk a 7 éves fiú látta az anyját összeesni és meghalni, a kislány akkor 3 és fél volt...) Az apuka sem beszélt a történtekről azalatt az egy és fél év alatt, mig velük éltem, viszont a tragédia tuán próbálta a körülményeket más irányba fordítani: elköltöztek abból a faluból ahol a tragédia történt, megkönnyitve magának és a gyerekeknek is a tragédia feldolgozását. A gyerekek viszont ragaszokdtak hozzám, mert hiányzott /hiányzik nekik az anyai szeretet, engem megszerettek és érezték hogy törődök és foglalkozok velük. Az apuka sajnos bármennyire is szeretné, nem tudja belöteni mindkét szülői státuszt...

  A kisfiúnak sok erőt és a családnak egészséget kivánok, és bizom benne hogy az évekkel majd könynebb lesz ( elfelejteni soha nem fogják az édesanyát, feleséget de talán a sebek idővel gyógyulnak..”
 • 245. Egy anya 2008. május 26. 20:39
  „Rejtő (ur) bár annak nem nevezném!!nagy szégyen volt a hozzászólása!!!!Nekem is van autóm és családom de mellette tele adósággal!!Tudja decemberben nekünk is volt egy sújos autóbalesetünk frontálisan nekünk jöttek szemböl!Szerencsére nagyobb sérülés nem történt de jól esett legalább egy kedves szó!!Én szégyennlem magam ön hejett!!Kár volt ezt a hozzászólást megírnia!!!!
  A családnak szívbőljövő őszinta részvétemet szeretném kifejezni!!Egy tanács ha megengedik:A kisfiura nagyon figyeljenek oda!!Sajnos az én kisfiam(6)éves még nem tutta túltannhi magát a karambolunkon!Az ön gyermekének még nehezebb lessz!De higgye el sok odafigyeléssel feljteni9 ugyan sosem fogja de tul fog lenni rajta!Mégegyszeris Őszint Részvétem!!Méjen együttérzek!!”
 • 244. Ziva 2008. május 26. 19:45
  „Ejnye Rejtő úr!!
  Semmi tisztelet nincs magában?Szégyelje magát,de nagyon!!Kiváncsi lennék,hogy adott esetben mit szólna,ha hátatfordítana mindenki?Nálumk mikor anyám meghalt,bizony jól esett,hogy nem hagytak magumkra.”
 • 243. Peti80 2008. május 26. 18:47
  „239. hozzászóláshoz: Szégyelje magát!!!! Ehhez a kommentárhoz nem tudok mást hozzáfűzni! Én kérek elnézést!”
 • 242. Gy Judit 2008. május 26. 10:01
  „Valóban nagy az isten állatkertje!
  Kedves Rejtő úr!Néha jobb hallgatni!Én az ön helyében inkább ezt tettem volna.Szégyen a hozzászólása...
  Én ismerem a családot!(egy utcában lakunk,a gyerekeink osztálytársak voltak)Ön mit tud a körülményeikről,hogy így mer nyilatkozni??
  Attól,hogy valakinek van autója,nem biztos,hogy könnyen telik benzinre..És képzelje csak el,valahogyan az 5 gyereket továbbra is iskolába kell járatni,és etetni kell!!
  Nagy szegénységi bizonyítványról tett tanúbizonyságot,csak szánni tudom..
  Én is elvesztettem a férjemet,20 hónapos csecsemővel maradtam egyedül,és minden segítség,még egy kedves szó is is jólesett!
  Igen!!!Képzelje el,ilyen tragédia nyomán megindul a Föld,megrendül a hit és a lélek!És ilyenkor van szükség összefogásra,mert a bajban mutatkozik meg,hogy ki milyen ember..”
 • 241. thorion 2008. május 26. 08:13
  „Őszinte részvétem a Családnak.

  Hihetetlen hogy milyen véletlenek vannak, ha csak 5 mp-el később ér oda lehet nem törénik ez. Annyi helyen leszakadhatott volna az a vascső, miért pont ott... :(”
 • 240. angel11 2008. május 26. 00:32
  „Rejtő Jenő!!
  1. Elég szomorú, hogy erre irigykedsz. Nem értem, miért fáj neked, hogy mások segíteni akarnak!
  2. Igen, képzeld: "megindul a föld" Legalábbis az édesanya családja számára sajnos. És képzeld, a normális, érző embereket tényleg megérinti ez a tragikus eset. Nincs Neked szíved? ???????????????
  3. Ha így állsz az egész dologhoz, miért zavar, hogy "csak" ilyenkor van összefogás?
  Egyébként valószínüleg azért "csak" most, mert most van rá szükség. És azt hiszem, aki írt a fórumba, vagy anyagi segítséggel támogatja a családot, azért teszi-tette- mert őszintén, szívből segíteni szeretne. Ha Te kerünél ilyen helyzetbe, neked is biztos jól esne, a sok jó szó, és a segítség. Elképesztő, hogy mennyire érzéketlen bunkó vagy. Szívem szerint sokkal durvábban fejezném ki magam, de az nem idevaló. A legmesszemenőbbig szégyelheted magad, ezért kár volt venned a fáradtságot, hogy írj.”
259 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

kisalfold TV - teszt 5.

Győr - Tovább olvasom