Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Eltemették a meggyilkolt lányt

Családja és barátai szerdán vettek végső búcsút a 22 éves Tompa Esztertől, akit egy héttel ezelőtt gyilkolt meg egy eddig ismeretlen elkövető. Lapunk információja szerint a rendőrség hamarosan nyomravezetői díjat ajánl fel.
Az új győri köztemetőben teg nap vettek végső búcsút Tompa Esztertől, akit múlt hétfőn brutá lis kegyetlenséggel gyilkolt meg egy eddig ismeretlen elkövető. A 22 éves győri lány kerékpárral tartott Sashegypusztára a szülei hez, amikor egy bordó-barnás színű autó feltartóztatta. A jármű vezetője a fiatal nőt megragadta, kocsijába kényszerítette, majd el hajtott vele.

A rendőrség csak másnap találta meg Esztert több kilométerre ettől a helyszíntől, a Mosoni-Duna partján. Akkor már órák óta halott volt a meg vert és megfojtott lány. A nyomozás első óráiban híre ment annak, hogy megtalálták a keresett autót, de még mostanáig sem bizonyosodott be, hogy való ban összefüggésbe hozható-e a gyilkossággal.

Nincs meg egyelőre az a fekete bőrpapucs sem, amely nek egyik párja Sashegypuszta előtt, a 81-es főút melletti árokban maradt, a másikról pedig sejthető: Eszter elrablásakor még a lány lá bán volt. Nincs meg a gyilkos sem – a Kisalföld úgy tudja, a rendőr ség hamarosan nyomravezetői dí jat ajánl fel annak, aki használható információt tud nyújtani a gyil kossággal kapcsolatban. A kérdések maradtak: Ki és mi ért tette? Bárki volt, kegyetlen Hamupipőke-történetet írt Győr kriminalisztikájába.

Kapcsolódó cikk >>

Esztert nem üldözték (2003-09-24) >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miért vitáznak a milliós fejlesztésről?

Kétszázmillió forintos fejlesztést tervez a mezőörsi Magyar Műhely Alapítvány. A most hetven diákot… Tovább olvasom