Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 6°C Még több cikk.

ÉDÁSZ-vezérváltás?

Információink szerint az Észak-dunántúli Áramszolgáltató Rt. szervezeti átalakítása annak vezérigazgatóját is érinti. Ezt Künszler Béla nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

illusztráció
„ Átszervezés az áramszolgáltatónál" címmel jelent meg cikk lapunk november 20-i számában arról, hogy létszámcsökkentéssel járó szervezeti átalakításba kezd az ÉDÁSZ, tulajdonosi viszonyainak megváltozása nyomán.

Az E. ON Hungária Energetikai Rt. ugyanis az ÉDÁSZ részvényeire tett nyilvános vételi ajánlat nyomán megszerezte a társaság töségi tulajdonát. Így a győri székhelyű áramszolgáltató az E. ON magyarországi vállalatcsoportjába integrálódik. Ennek kapcsán korábban az rt. vezetője azt nyilatkozta, hogy az erőforrások minél jobb kiaknázása és a fogyasztók érdekeit is szolgáló költségmegtakarítás miatt szükséges a több munkakört érintő optimalizálás, melynek programja tervezés alatt áll. Ám szerkesztőségünkbe olyan információk jutottak el, melyek szerint a szervezeti átalakítás már elkezdődött.

Információink szerint a cég győri központjában dolgozók közül többnek új helyet ajánlottak fel, mert egész osztályok szűnnek meg és a jelentős átalakítás a vezetői posztokat, Künszler Béla vezérigazgatóét is érinti. Úgy tudjuk, hálózati igazgatóként folytatja munkáját. Künszler Béla viszont, akit tegnap értünk utol, sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a hírt. Azt mondta, a társaság december 10-i közgyűlése után tud nyilatkozni személyi kérdésekről.

Kapcsolódó cikk >>
Átszervezés az áramszolgáltatónál

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két tannyelven, játékosan

Még csak alig három hónapja ültek először iskolapadba a Marcalvárosi Közoktatási Központ két… Tovább olvasom