Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Beőthy Társaság: Sej Edit életműdíjat kapott

A Beőthy Képző-, Iparművészeti és Irodalmi Társaság 2011. június 9-én Életmű-díj átadással egybekötve műsoros estet rendezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában Sej Edit harmonika művésztanár tiszteletére.
A műsorban részt vettek az ünnepelt tanítványai Ságról, a Lengyel Kisebbségi Önkormányzat, illetve a Jan Sobieski Lengyel Kulturális Egyesület Akkord kamarakórusa lengyel és magyar dalokkal. A rendezvényt színesítette saját versével Olasz Valéria és H. Csuta Terézia költő, valamint Kele Dávid tanuló.

Burdi István kiváló zenész, énekes szívhez szóló dala és harmonika játéka virágcsokor volt az ünnepeltnek. Némethné Jankovits Györgyi és Sej Edit harmonika játékát is hallhatta a közönség.
A Beőthy Énekkar, melynek vezető énektanára az ünnepelt, melódiákat adott elő.

Az est záróműsoraként Szlovákiából érkezet hivatásos előadók, Kosáry Judit és fia Kosár Szabolcs fergeteges sikert aratott.

A szervezők és fellépők önzetlen ajándék műsorát meghatottan hallgatta Sej Edit, valamint testvére és sógornője, akik Floridából érkeztek Magyarországra. További sok sikert kívánunk a díjazottnak és köszönetet mondunk mindazok nevében, akiket munkájával önzetlenül, nagy odaadással segített több évtizeden át!

Fotók: Szük Ödön

Olvasóink írták

  • 1. neduddgi 2011. június 15. 16:52
    „Játsszon még nagyon sokáig mindannyiunk örömére!
    Jó egészséget kívánok hozzá,kedves Edit!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Internetezzen a buszon! - 29 járművön ingyenes wifi hozzáférés!

A Kisalföld Volán Wifi felirattal ellátott járművein ingyenesen internetezhetünk utazás közben. Bővült a wifi-s autóbuszok listája. Tovább olvasom