Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Aranyolló - szép lányokon szép ruhák - videóval, képekkel

Nézze meg videónkat - Március 14-én immár tizedik alkalommal rendezte meg a Kossuth Lajos Ipari Szakképző Iskola a szintén hagyományos Kossuth emléknap csúcspontjaként, a megyei kereskedelmi és iparkamara támogatásával a ruhaipari tanulók versenyét.

A rendezvény nyitott, a környékről még öt helyről érkeztek versenyzők. A zsűri a környék és a szakma elismert mesterszabóiból, divatüzlet tulajdonosaiból és ruhatervezőkből szerveződött. A versenymunkákat több szakaszban értékelték, így a tervezést, az elkészült ruhát és a divatbemutatón történő prezentációt is figyelembe vették.

Laposa Kitty mindhárom meghirdetett kategóriában díjat nyert: Alkalmi kategória 1., Hétköznapi viselet kategóriában 2., Fantázia kategóriában szintén 1. helyezést ért el.

Videó: Cseh Róbert


Modellek versenyeztek Győrben - Fotó: Bertleff András


Papp Józsefet a kapuvári Diadal Zrt. Vezetőjét, a kamara ipari tagozati elnökét kérdeztük, hogy mit üzen számára ma ez a verseny. „Két dolgot mindenképpen meg kell említeni. Az egyik, hogy nagyon látványos, komoly versenymunkákat vonultattak fel a tanulók a kifutón. Ezt a színvonalat a kamarai környezet megfelelően emelte. A kamara most nem pénzt, hanem otthont adott a versenynek.

A színvonalas munka és a korszerű környezet egymást erősítette. Ez meggyőzte a kamara vezetését is arról, hogy a Kossuth iskola munkája, most és a jövőben is megérdemli ezt a támogatást. A másik dolog, hogy látva a tanulók jó képességeit és ismerve a textilipar helyzetét régiónkban, a tanulók szakmai jövőjét a rugalmasság, fejlődés kell, hogy jellemezze.

Azok a tanulók tudják hasznosítani a megszerzett tudást, akik vállalkoznak arra, hogy vállalkozásukat indítva, olyan terméket, szolgáltatást hoznak a piacra, amelyre van kellő igény. Folytatni tudják szakmájukat azok is, akik beszélnek nyelveket, és rugalmasan keresik azt a helyet, ahol tudásukat kamatoztathatják. Lesznek feltehetően olyanok is, akik további területeken képezik magukat és az itt megszerzett tudás személyes életüket gazdagítja majd.

Modellek versenyeztek Győrben - Fotó: Bertleff András
Modellek versenyeztek Győrben - Fotó: Bertleff András

Olvasóink írták

 • 11. Lukii 2008. március 22. 01:01
  „Kedves Résztvevők!

  Mindenkinek szívből gratulálok.
  Diákoknak: csodálatos szakmát választottatok, amihez rengeteg kitartás, türelem, akarat, ötlet (fantázia), és idegen nyelv szükséges. Az Aranyollóhoz hasonlóan ragadjatok meg minden ilyen, vagy ehhez hasonló alkalmat, melyet szerető tanáraitok, szüleitek, iskoláitok, cégeket képviselő emberek biztosítanak számotokra, mert ezek a nagyszerű versenyek jelentik számotokra a biztos jövőt. sok sikert kívánok nektek! :-)

  /Volt Kossuthos diák”
 • 10. Nárcisz 2008. március 19. 21:10
  „Mindenkinek szivből gratulálok,aki csak részt vett ezen a divatbemutatón! :) Megérte rá készülni,hiszen aki nem is szerzett helyezést,az is büszke lehet magára,mert remek ruhákat láttam,remélem,jövőre is sok induló lesz,sok szép ruhával! :)
  /Egy versenyző”
 • 9. jampipi:D 2008. március 18. 19:37
  „sajnos nem voltam ott....pedig IGEN IGEN IGEN IGEN AZ ÉN UNOKATESÓM NYERT......:D:D:D:D::D húú majdnem a könnyeim folytak mikor meghalottam....”
 • 8. Szaki 2008. március 15. 20:34
  „Mindenkit üdvözlök. Remélem a 12-es model nyertes mert valami állat jó az a ruha.Gratulálok a készitönek.”
 • 7. Laposa Kitty 2008. március 15. 18:07
  „azt szeretném kérdezni, hogy a fantázia és a hétköznapi kategóriák ruháiról vannak-e képek? mert a galériában nem találtam őket :(”
 • 6. Pinktyutyu 2008. március 15. 18:06
  „Én is Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek a tegnapi versenyér:)nagyon jól éreztem magam és csodálatosak voltak a ruhák!külön gratulálok minden nyertesnek!és aki nem nyert persze annak is:) egy másik résztvevő;)”
 • 5. Füredi Eszter 2008. március 15. 17:44
  „Köszönetet szeretnék mondani minden olyan tanárnak,diáknak és segítőnek aki a tegnapi versenyünket ilyen színvonalra emelte!:egy versenyző az Aranyollóról”
 • 4. ce 2008. március 14. 22:09
  „biztosan lehetett volna szinvonalasabb fotokat is kesziteni.
  pedig mar az az erzesem volt, hogy ujabban komolyabban törödnek az oldalon megjelenö felvetelekkel...”
 • 3. sakkala 2008. március 14. 22:06
  „Több csöcsöt, több csöcsöt,több csöcsöt!!!”
 • 2. kor 2008. március 14. 22:03
  „Igen állat a videó! :)”
 • 1. gyakor 2008. március 14. 15:48
  „Csak ennyi, vagy lesz a hírnek folytatása is?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aranyolló - szép lányokon szép ruhák - videóval, képekkel

Nézze meg videónkat - Március 14-én immár tizedik alkalommal rendezte meg a Kossuth Lajos Ipari… Tovább olvasom