Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Apáczai Kar: Gut, Besser, Gólyabál

Sztárvendég, 5-600 ember, bálkirály és bálkirálynő. A leghatalmasabb buli, a gólyák tiszteletére. A Nyugat Magyarországi Egyetem Apáczai Kara hagyományos gólyabálját október 28-án (csütörtök) rendezik.

A gólyabál általában mindig ugyanarra a formációra épül. Este 8-kor (kapunyitás már 19 órától) érkezhetnek meg a gólyák, és a felsőbb éves hallgatók a bál különleges, és lenyűgöző színterére. A dékáni és a HÖK köszöntő után nyitótánc várja a táncos lábú fiatalokat, amikor körülbelül 10 pár mutatkozik be egyszerre a színpadon, és mutatja meg, hogy is kell igazán táncolni.

A PROGRAM

19:00 Kapunyitás
20:30 Köszöntő beszédek
20:45 Nyitótánc
21:00 Ünnepélyes Gólyaeskü
21:15 Táncos mulatság
Syncron Band
24:00 Sztárvendég - ROY &ÁDÁM!
01:00 Tombola
01:30 Tánc hajnalig

Jegyeket a kar épületeiben tudtok elővételben váltani október 25 - 28-ig 9:00 - 15:00-ig 1000 forintos áron, vagy az este folyamán a helyszínen 1500 forintért!
Eddig minden évben neves, és közkedvelt sztárvendégek szórakoztatták a közönséget, tavaly Hevesi Tamás lépett fel közel fél ezer ember előtt.

A tavalyi képeket itt találjátok >>

A sztárvendég mellett, egy fiú, és egy lány is nagy sztár lehet az eseményen, ugyanis a résztvevők most is megválaszthatják a bálkirályt, és a bálkirálynőt. Az ő személyükre az eseményen természetesen bárki szavazhat (a bálkirály és bálkirálynő csak apáczai-s, gólya hallgató lehet).

Helyszínként általában nagyobb szállodák belterei szolgálnak, idén viszont teljesen meglepő, és különleges helyszínen rendezzük meg a gólyabált. Idén a AK I. épület, Tornacsarnoka biztosítja a helyszínt a bálozóknak. Természetesen a sztárvendég sem hiányozhat -mondta el kérdésünkre Mentes Zsolt, a Sport és Kultúrális Bizottság (SKB) koordinátora.

Az est folyamán a Syncron Band zenél. A gólyabál sztárvendége pedig nem más mint Roy&Ádám.

Az apáczai-s hallgatók éves programjai nagyban eltérnek a protokolltól, a gólyabál viszont kivétel a sorból, itt mindennek pontos ideje és szabálya van.

A gólyabál annyiban más a Zátonyos, vagy éppen a Bridge-es bulikhoz képest, hogy itt egyrészt dress code (öltözködési protokoll) van, tehát minden résztvevő elegánsan érkezik meg a helyszínre. Másrészről pedig itt nem összezsúfolva, páran táncolnak, és buliznak majd hajnalig, hanem 500-600 ember ünnepel együtt.


Egy kis kedvcsináló >>

Ott vagyunk a Facebook-on is >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Faragó népi iparművészek tárlata a koroncói kultúrházban

Megnyílt az Összefogás Koroncóért Egyesület rendezvénysorozat keretében Szabadvári Antal és Tóth… Tovább olvasom