Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Változások jún 1-től: zárnak a trafikok, új sorozat jön és lejár a SZÉP-kártya

A SZÉP-kártya 2012-ben utalt összegeket legkésőbb május 31-éig lehet elkölteni.

Június 1-jén A gonosz álarca címmel új, amerikai sorozat debütál a TV2 képernyőjén. Amanada Brown, a főhősnő történetét szerelem, hazugság és intrika szövi át és garantálja az izgalmas cselekményt.

A nyár első napján új műsorral várja a képernyők elé nézőit a TV2. A gonosz álarca című amerikai sorozat első epizódja június 1-jén, 22:15-től látható. A sorozat a vasárnapi premiert követően hétköznaponként 22:40-kor látható a TV2 képernyőjén

Nem nyithatnak ki a nemzeti dohányboltok

Május 31-én már nem nyithatnak ki a nemzeti dohányboltok a benzinkutakon és azokban a bevásárlóközpontokban, amelyekben 2500 négyzetméternél nagyobb alapterületű üzlethelyiség működik egy tavaly novemberi kormányrendelet módosítása értelmében. A benzinkutakról mintegy 300 trafikosnak kell költöznie - közölte az MTI érdeklődésére Suller György Attila, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám- és jövedéki szóvivője.

Részletek itt >>


Május 31-én még elkölthető

A Széchenyi Pihenőkártyákra (SZÉP-kártya) 2012-ben utalt összegeket legkésőbb idén május 31-éig lehet elkölteni
.

A felhasználatlan összeget a határidő lejárta után a kibocsátó bankok visszautalják a munkáltatóknak, vagyis az elveszik a kártyabirtokosok számára.

A Nemzetgazdasági Minisztérium május elején azt közölte, hogy a 2012-es feltöltésekből még 2,7 milliárd forintnyi elköltetlen juttatás áll a kártyákon.

A kártyakibocsátók május elejei tájékoztatása szerint az OTP SZÉP-kártyákra 2012-ben feltöltött 53 milliárd forintnyi juttatás mintegy 97 százalékát költötték el a kártyabirtokosok. Az MKB SZÉP-kártyákra 2012-ben 10,3 milliárd forintot utaltak át a munkáltatók, ebből a május elsejei hosszú hétvége után 391 millió nem volt még elköltve, a feltöltött összeg 3,8 százaléka. A KÚH SZÉP-kártyákon a május végén lejáró egyenleg 280 millió forint volt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A lendület kitartott májusban: dübörög a gazdaság

A Gyorsulási Irányadó 3 százalékos növekedésről tanúskodik az előző év azonos időszakához képest. Tovább olvasom