Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 5°C Még több cikk.

Verekedések húsvét előtt

Három verekedéshez, illetve dulakodáshoz hívták ki a rendőröket pénteken Vas megyében. Volt minden: fojtogatás, rúgás, s ittasság.

A rendőrt is megrúgta
Egy szombathelyi lakos azzal hívta fel a rendőrséget pénteken, hogy a Bem József utcában két embert bántalmaznak. A kiérkező járőr a támadót igazoltatni akarta, ám ő ekkor a rendőr felé rúgott.

A rendőrségi megállapítások szerint az elfogott tettes a nyakánál fojtogatott egy kőszegi lakost, és közben szidott egy szombathelyi illetőt. Az ügyben bűntető-, illetve hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás.

Megverték a férjét
Pénteken este egy hegyfalusi lakos bejelentette, hogy férjét megverték.

A férje elmondta, hogy egy helyi italboltban italozott és eközben összeszólalkozott a helyiség tulajdonosával, egy korábbi nézeteltérés miatt. A kocsma tulajdonosa a helyiségben ököllel megütötte ezt követően a kocsmából kidobta az utcára. Ezt követően hazament és értesítette a Sárvári Rendőrséget.

Az italbolt tulajdonosa elmondta, a férfi az italboltba ittasan érkezett és az általa kért italt nem akarta kifizetni. A tartozás kapcsán összeszólalkoztak. Ezek után ruházatánál megfogva kivezette a helyiségből, majd a kerékpárjával elment.

A bejelentő szemén vérömleny volt látható, ezért a sárvári orvosi ügyeletre ment, ahol azért vetetett látleletet, hogy és könnyű testi sértés miatt feljelentést tehessen. A helyszínen az adatgyűjtés, tanúkutatás nem vezetett eredményre, ugyanis a kocsmában tartózkodó személyek elmondásuk alapján az esetet követően érkeztek.


A nő olyan részeg volt, hogy nem lehetett kihallgatni
Egy pusztalánci lakos telefonon tett bejelentést, hogy lakóházukban egy sárvári lakos megverte fiát. A rendőrük a helyszínen megállapították, hogy sárvári lakos 10 éve ismeri a bejelentőt, akinél több alkalommal is volt. Pénteken 8000 forinton szólalkoztak össze.

A fiú nekiugrott a sárvári férfinak, aki erre megfogta a támadója nyakát. Az anya közéjük állt, majd a dulakodás következtében mindhárman az ágyra estek. A nő ittassága miatt nem volt kihallgatható állapotban. Garázdaság vétsége miatt indult eljárás.

Olvasóink írták

 • 5. GD 2010. április 03. 16:31
  „Biztos a Józsibaráton és a Móóónikasóón nőttek fel a résztvevők.....”
 • 4. ursula 2010. április 03. 16:28
  „Mi lesz itt húsvéthétfőn!!!!!!! akkor már 3 napja lesz összezárva a család.....”
 • 3. GD 2010. április 03. 15:11
  „Valakik megint nem bírnak magukkal :))))
  Pedig sokan megvannak ám pofon és fájdalom nélkül....”
 • 2. Mankapunka 2010. április 03. 13:13
  „Bunyó karácsonyig,inkább................”
 • 1. fortuna54 2010. április 03. 12:04
  „Hungarikum.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkába igyekvő nő buktatta le a betörőt

Pénteken hajnalban munkába menet egy szombathelyi nő hívta fel a rendőrséget, hogy az egyik pékség… Tovább olvasom