Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Még mindig özönlenek a menekültek - 33 külföldit vittek a rendőrségre

Sopron, Győr, Csorna, Hegyeshalom - Az elmúlt 24 órában afgánok, szírek, ghánaiak, pakisztániak érkeztek, voltak, akik taxival próbálkoztak.

A rendőrök az elmúlt 24 órában 33 külföldit állítottak elő tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt - olvasható a police.hu-n.

Íme a felsorolás:

A Soproni Rendőrkapitányság határrendészei vasárnap 8 óra 45 perckor a helyi vasútállomás nemzetközi peronján ellenőriztek három külföldit. A rendőrök megállapították, hogy a három afgán állampolgár a schengeni tagállamokba történő beutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkezett. A járőrök a külföldieket a rendőrkapitányságra előállították.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járőrei szintén vasárnap, 9 órakor Hegyeshalom vasútállomáson, egy nemzetközi gyorsvonaton igazoltattak két ghánai és két szír állampolgárt. A külföldiek személyazonosságukat és Magyarországon való jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni. A rendőrök a négy férfit a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A soproni járőrök vasárnao, 9 óra 55 perckor a soproni pályaudvaron ellenőriztek hét szír férfit. A külföldiek a szükséges okmányok valamint vízum nélkül akartak Ausztriába utazni. A rendőrök a migránsokat tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a rendőrkapitányságra előállították.

A Készenléti Rendőrség járőrei vasárnap, 14 órakor a győri vasútállomáson igazoltattak három afgán állampolgárt. A külföldiek Ausztriába érvényes vasúti menetjeggyel rendelkeztek, a határátlépéshez szükséges okmányokkal azonban nem.

A csornai rendőrök ezzel egy időben, 14 óra 10 perckor Csornán, a Soproni úton ellenőriztek egy magyar hatósági jelzésű taxit. A járműben négy külföldi utazott, akik Budapestről Sopronig kértek fuvart. A járőrök megállapították, hogy a külföldiek a továbbutazáshoz szükséges feltételekkel nem rendelkeztek, ezért tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították őket.

A Készenléti Rendőrség vonatkísérő járőrei vasárnap 18 óra 15 perckor Hegyeshalom vasútállomáson, egy Ausztria irányába tartó nemzetközi gyorsvonaton ellenőriztek négy külföldit. A három pakisztáni és egy afgán állampolgár magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták. A rendőrök a migránsokat a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A Készenléti Rendőrség járőrei vasárnap, 23 órakor Győrben, egy nemzetközi gyorsvonatról nyolc külföldit szállítottak le és adtak át a helyi rendőröknek. A hat pakisztáni, egy afgán és egy iraki állampolgár érvényes okmányokkal és vízummal nem rendelkezett. A rendőrök a migránsokat tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályaorientációs tájékoztató

A héten a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság pályaorientációs tájékoztatót… Tovább olvasom