Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

M1-M7 újabb szakaszt zárnak le

A Sasadi út környezetében a belváros irányába vezető útpályát lezárják, és a forgalmat a kifelé haladó sávra terelik.
Vasárnap megváltozik a közlekedési rend a Budaörsi úton az új kereszteződés építése miatt, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) erre közlekedő járatainak menetrendje is változik.

A BKK az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, elkezdődik az aluljáró és az autópálya új nyomvonalának kialakítása és a városból kifelé haladó útpályán változik a víz- és csatornaépítési munkálatok helyszíne. A Sasadi út környezetében a belváros irányába vezető útpályát lezárják, és a forgalmat a kifelé haladó sávra terelik, sávelhúzással továbbra is három sáv lesz járható mindkét irányba, azonban azok szűkebbek lesznek. A Balatoni út felől érkezők egy újonnan kiépített terelőúton keresztül, a Sasadi úti csomópont után önálló sávon tudnak ráhajtani a Budaörsi útra.

A gyalogosokat érintő változás, hogy az ideiglenes terelőúton kijelölt Sasadi úti új megállóhelyről a Sasadi úti gyalogos felüljáró a terelőút mellett nem közelíthető meg. A gyalogosok a Rimaszombati út - Május utca - Március utca útvonalon haladhatnak, amit útirányjelző táblák is jeleznek.

A BKK M1-es és M7-es autópályán haladó járatai és a Balatoni úton befelé közlekedő autóbuszok is az ideiglenes terelőúton járnak, a Budaörsi úti, illetve Rimaszombati úti Sasadi út megállóhelyet az Alsó Beregszász utcai csomópont közelébe helyezik át. Az 53-as, a 88-as, a 139-es, a 140-es, a 140A, a 150-es, a 188E, a 239-es, a 240E, a 252-es, a 253-as, a 272-es, a 908-as, a 940-es, a 941-es és a 972-es autóbuszok a városból kifelé, az agglomeráció irányában ideiglenesen kihagyják a Sasadi út megállóhelyet. Ugyanezek a járatok, illetve a 8-as, a 40-es, a 40E, a 87-es, a 172-es és a 187-es autóbuszok befelé, azaz a Budapest irányába vezető oldalon is kihagyják a Sasadi út megállóhelyet. A változások várhatóan októberig lesznek érvényben.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elájult a gyilkos, miután végzett egy 42 éves anyával Szentendrén

A bűncselekmény helyszínének közelében a rendőrök egy eszméletlen állapotban lévő 33 éves fővárosi… Tovább olvasom