Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Ilyenek vagyunk, kisalföldiek

Új közösségi kampányt indítunk, hogy jobban megismerhessük egymást.

Ön szerint milyenek vagyunk?


A Kisalföld új közösségi kampányt indít „Ilyenek vagyunk, kisalföldiek" címmel.

Olvasóinkkal, az itt élőkkel közösen szeretnénk megalkotni a falvaink, városaink sajátosságait bemutató plakátokat, illetve információs táblákat.
Szerkesztőségünk célja, hogy a megjelenési területünkön élők jobban megismerjék egymást, és megismertethessék lakóhelyüket másokkal.

Mindezt egy könnyed, szórakoztató akció keretében valósítjuk meg. Arra kérjük olvasóinkat, hogy akár egyénileg, akár közösséget alkotva fogalmazzák meg, gyűjtsék össze azokat a cselekvéseket, történéseket, helyzeteket, amelyek a legjellemzőbbek rájuk és lakóhelyükre.

Például: "A fesztiválunkon minden évben készítünk palacsintatésztában sült bodzavirágot; A mi erdőnkben pompázik a legszebb tavaszi tőzikés; Az adventi naptárat házról házra nyitjuk az ablakainkban; Szobrot állítottunk az első magyar krumplibogárnak; Búcsúkor Gatya kocsmájánál találkozunk."

Ezekhez hasonló, jókedvű, életszagú mondatokat várunk tehát, amelyek az adott településre igazak és jellemzőek.

Azt is kérjük, hogy ezeket a szöveges jellemzőket lehetőleg jelenítsék meg egy plakáton, az „Ilyenek vagyunk, mintafalviak" című példa alapján.

A plakátkészítéshez szükséges sablon letölthető a www.kisalfold.hu/ilyenekvagyunk oldalról

A sablonon mindössze két kis fix felület emlékeztet a kampány kiírójára. „A Kisalföldet olvassuk!", és egy QR-kód, ami a kisalfold.hu internetes oldalra vezet, ahol az adott településről szóló tudnivalókat részletezzük majd (például pontosan mikor és hol nyílik a tavaszi tőzike, mikor, milyen programokkal tartják a bodza fesztivált), sok ezer olvasóval biztosítva ismertséget a településnek. Amennyiben a plakát megalkotása nehézséget okozna, a szerkesztőség vállalja annak elkészítését, a megfogalmazott, összegyűjtött és hozzánk elküldött jellemzők alapján.


Ilyenek vagyunk, mintafalviak - A sablont ide kattintva töltheti le
Ilyenek vagyunk, mintafalviak - A sablont ide kattintva töltheti le
Az elkészült plakátokat nyomtatott és online kiadásunkban egyaránt folyamatosan bemutatjuk. Szeretnénk elérni, hogy a települések frekventált helyeire a plakátok idegenforgalmi, információs táblaként is kikerüljenek. Ebben az önkormányzatok aktivitására is számítunk.

Egyénektől, közösségektől korhatármegkötés nélkül várjuk tehát a településükkel kapcsolatos jellemző cselekvéseket, történéseket  az ilyenekvagyunk@kisalfold.hu címre május 15-ig. A kampánnyal kapcsolatos esetleges kérdéseiket is ide küldhetik.

A szerkesztőség vállalja, hogy a beérkezett állításokat összegyűjti, és a polgármesterekkel történt egyeztetés után plakáttervezetet készít. De mint említettük, a plakáttervezetet a beküldő önmaga is elkészít(tet)heti – az általunk biztosított sablon felhasználásával. A Kisalföld nyomtatott és online kiadása minden egyes települési plakátot bemutat.

Nincs is más hátra, minthogy arra buzdítsuk Önöket, gyűjtsék össze és küldjék el nekünk a lakóhelyükről, önmagukról szóló jókedvű, életszagú megállapításokat.  Hogy jobban megismerhessük egymást és megismertethessük lakóhelyünket, szokásainkat, hagyományainkat másokkal. 
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vona: a korrupció felszámolása a legnagyobb feladat

A Jobbik elnöke az MSZP-t és a Fideszt is korruptnak nevezte csütörtökön a párt ajkai lakossági… Tovább olvasom