Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Egy órát is késhetnek a vonatok a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon

Műszaki hiba miatt állt a forgalom, most már újra közlekednek a vonatok, de jelentős késésekre kell számítani.
Újra közlekednek a vonatok a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon, de egyes szerelvények jelentős, akár egyórás késéssel is közlekedhetnek - közölte a Mávinform sajtóügyeletese kedden délután.

Kavalecz Imre tájékoztatása szerint Herceghalom és Bicske között korábban a felsővezeték hibásodott meg a fölött a vágány fölött, amelyen váltakozó irányban haladhatott korábban a forgalom, mivel a másikon karbantartást végeztek. Emiatt szünetelt a vonatközlekedés a két állomás között, délutánra azonban végeztek a karbantartással, így egy vágányon ismét közlekedhetnek a szerelvények.

A hiba miatt a Győrből Budapestre tartó személyvonat egyórás késéssel tud tovább indulni, a Münchenből Budapestre érkező Railjet pedig 50 perces késéssel haladhat tovább, legalább hat szerelvény késik a vonalon.

14.26 - Műszaki hiba miatt 20-30 perces késésekre kell számítani a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon kedd délután - közölte a Mávinform sajtóügyeletese.

Délután fél kettőtől Herceghalom és Bicske között felsővezetéki probléma miatt nem közlekednek a vonatok - írta Kavalecz Imre, hozzátéve, hogy az egyik vágányon karbantartás miatt vágányzár van, a másikon pedig, ahol váltakozó irányban közlekedhetnének a vonatok, felsővezetéki probléma adódott.

A helyreállításig a vonatoknak Herceghalom, illetve Bicske állomáson várakozniuk kell.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar webáruházak mennek külföldre a reklámadó miatt

Az új adóteher és a hozzá kapcsolódó adminisztrációs terhek felgyorsíthatják a folyamatot Tovább olvasom