Kisalföld logö

2018. 10. 21. vasárnap - Orsolya 7°C | 15°C Még több cikk.

Nem múlt el a hétvége halálos baleset nélkül

A közutakon szombaton a rendőrség összesen 102 közúti balesetnél intézkedett. Ebből egy halálos áldozatot követelt.

A közutakon az elmúlt nap 24 órájában a rendőrség összesen 102 közúti közlekedési baleset során intézkedett. Ebből egy közlekedési baleset 1 halálos áldozatot követelt, 5 súlyos, 13 pedig könnyű sérüléssel járt.

Ezeken felül 83 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.

M0 autópálya régi szakaszán épül a 3. forgalmi sáv. Jól kiépített és kitáblázott terelés mellett folyamatosan dolgoznak, sebességkorlátozás van érvényben, ez az M0-M7 csomópontot is érinti. Fokozott óvatossággal közlekedjenek, szinte naponta változnak a korlátozások, illetve új útszakaszokra terelik a forgalmat! Ne vezessenek rutinból!

M6 (Duna Autópálya szakasz): bal pályatest 25-22. km szelvényben, a jobb pályatest 22-76. km, és a jobb-bal pályatest 76-78. km szelvényekben (itt áttereléssel!), sebességkorlátozás és sávzárás mellett az úttesten dolgoznak. Figyeljék a táblák jelzéseit! Ahol az úton emberek és munkagépek dolgoznak, ott nagyobb figyelemmel közlekedjenek! Az előre ki nem számítható bekövetkezendő baleseteknél a mentési és a helyreállítási munkák miatt terelésre, sebességkorlátozásra kell számítani. Fokozott óvatossággal vezessenek!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénzügyileg tiszta lappal indulnak önkormányzatok

Jövőre pénzügyileg tiszta lappal indulhatnak az önkormányzatok, ez azt jelenti, hogy az állam még az… Tovább olvasom