Kisalföld logö

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 2°C Még több cikk.

Molnár Albert nem tudja, ki gyújthatta fel az autóját

- A kerítésen átugorva, egy fél téglával zúzták be az autóm ablakát, mielőtt felgyújtották volna. Ha a feleségem pár perccel később veszi észre a lángokat, a házunk is leéghetett volna - mondta el a Független Hírügynökségnek Molnár Albert székesfehérvári MSZP-s országgyűlési képviselő.
Hozzátette, hogy nincsenek haragosai, általában mindenkivel megtalálja a megfelelő hangot, így elképzelni sem tudja, ki állhat a támadás mögött. A ház eddig nem volt bekamerázva, így felvétel sem készülhetett a támadókról, a család kutyáját pedig két hónappal ezelőtt el kellett altatni, mert már túl öreg volt. Az ismeretlenek negyed 3 körül ugrottak át a kerítésen, majd egy fél téglával betörték a jobb oldali ablakot. Egy palackból gyúlékony anyagot, valószínűleg gázolajat locsoltak az első ülésekre, majd meggyújtották azt. A téglát és a palack maradványait is megtalálták az autóban. Molnár Albert elmondta, hogy hiába szaladt ki az utcára, már senkit nem látott. A fürdőszobából vödrökkel hordták a vizet, hogy a lángokat megfékezzék, mert az autó a fából készült veranda mellett parkolt az udvarban. Ha később veszik észre, hogy tűz van, a tűz átterjedt volna a házra is - tette hozzá.

Fotó: MSZP Sajtóosztálya
Fotó: MSZP Sajtóosztálya

Olvasóink írták

 • 9. trueman 2009. január 30. 15:23
  „Azért a számítógépét végignézném.Kíváncsi lennék az égés előtti napokon hány német luxusautó márka
  oldalát kereste fel epekedve.”
 • 8. Judytka 2009. január 30. 09:53
  „Szervezzünk gyűjtést,hogy vegyen egy újat??”
 • 7. Becsület 2009. január 30. 08:34
  „Sajnálom a képviselő urat!Valószínű családja nagyon megszenvedi ezt, de mivel p. képviselő, számlát nem kell adni, gondolom lesz lehetőség kompenzálni. Amennyiben nem a saját autója volt, akkor pedig nem tudmom, hogy mi ez a nagy "reklám"! Arra nem is merek gondolni, hogy ez boszu volt valamiért! Kedves képviselő úr az országban nagyon sokan a létminimum alatt élnek és nem a saját hibájuk okán!”
 • 6. jockey 2009. január 29. 20:44
  „Biztosítás volt rá? Mert ha igen, akkor ő csak jól járt az esettel!”
 • 5. raffy2 2009. január 29. 19:48
  „de nem is az övé volt az autó,hanem annak a cégnek a tulajdona,aminek ő az ügyvezető igazgatója,és ez az autó engedéllyel volt nála.ezt ő nyilatkozta.he-he.”
 • 4. tiemy11 2009. január 29. 19:16
  „Valahogy a csepeli csóri autótüzes áldozatokat jobban sajnálom.....”
 • 3. k 2009. január 29. 19:08
  „Valószínű azt autó már régi volt, sok volt benne a kilométer....valahogy meg kellet tőle szabadulni.
  Majd közbeszerzési eljárással lesz új. Most ez a divat..”
 • 2. Jay80 2009. január 29. 18:52
  „Orbán Viktor volt. Én láttam”
 • 1. xo16zy 2009. január 29. 18:22
  „Majd vesz egy másikat a képviselő úr a költségtérítéséből, ugye...
  Amíg a politikai "elit" pofátlan pénzherdálásával folyamatosan hergeli a népet, addig az ilyen akciókon nem nagyon kell csodálkozni!
  Gyűjtést esetleg szervezzünk neki?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A középiskolások zöme utálja a politikusokat

A középiskolások közül egyre többen utasítják el a nagypolitikát, sokan gyanakvóak, szkeptikusak a politikusokkal szemben. Nő azok száma is, akik hajlamosak az erőszakos politikai megoldások elfogadására, sőt támogatják a "vezérelveket". Eközben egyre kevésbé tolerálnak másokat. Tovább olvasom