Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 24°C Még több cikk.

Mindenkitől

függetlenül

„ A Mosonmagyaróvári Vállalkozók Egyesülete (MVE) minden párttól és szervezettől függetlenül és egyedül indul az önkormányzati választáson” – szögezte le Szeredi Ádám a szervezet sajtótájékoztatóján.
Szeredi Ádám elmondta: a név hasonlósága miatt sokan összemossák az egyesületet a Vállalkozók Pártjával, de az MVE pártoktól független mosonmagyaróvári civil szervezet. Az egyesület célja minél több egyéni önkormányzati képviselő bejuttatása a képviselő-testületbe, hogy programjukat megvalósíthassák. Jelenleg egyik oldalra sem akarják magukat elkötelezni. A helyi polgármesterjelöltek támogatása kapcsán Szeredi Ádám elmondta: nem a polgármester személye a fontos, hanem a program, melyet a testület támogat. „Képviselőket tiszteletdíj nélkül és garanciával, ez a legfontosabb” – hangsúlyozta.
Október elsején mind a tizennégy egyéni körzetben és a megyei listán is szavazhatnak majd a Mosonmagyaróvári Vállalkozók Egyesülete jelöltjeire. Szeredi Ádám és Báznai Bertold képviselők hangsúlyozták: most a város vezetéséről kell dönteni és nem az országéról. Ebben a helyzetben pedig az MVE a „józan ész pártján van”.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt új tanterem a Váci-iskolában

Elkészült a Győrszentiváni Közösségi Ház beruházásának első üteme,

a Váci-iskola a… Tovább olvasom