Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

McCartneynak elege van

Sir Paul  McCartney-nak elege lett a felesége, Heather elleni folyamatos újságírói támadásokból.
Heather Mills-McCartney
Sir Paul  McCartney-nak elege lett: az egykori Beatle szinte példátlanul   indulatos kifakadásban szólította fel az újságírókat, hogy most már   hagyják békén feleségét. Az idén 63 éves Sir Paulnál 26 évvel fiatalabb Heather Mills-McCartney életét azóta keserítik a róla szóló, vadnál vadabb pletykák, hogy először feltűnt a Beatles volt basszusgitárosának oldalán.
 
A zűrös előéletű Heather 1999 áprilisában ismerkedett meg a híres zenésszel egy jótékonysági koncerten, amelynek célja a taposóaknák által megnyomorított, végtagjaikat vesztett emberek megsegítése volt.  
Heather Mills, akit 12 éve egy motoros rendőr elütött, és a baleset nyomán amputálni kellett az egyik lábát, saját sorsától indíttatva akkor már elkötelezett aktivistája volt a taposóaknák betiltásáért folyó kampánynak, és megnyerte az ügynek későbbi férjét is. Sir Paul rendre egy olyan piros trikóban fejezi be koncertjeit - így tett budapesti fellépésén is -, amelynek felirata a taposóaknák felszámolását követeli.  

A McCartney által felesége honlapján közzétett velős kritika címzettjei között vannak például azok az újságírók, akik szerint Heather azért karol állandóan férjébe, mert túlságosan ki akarja őt sajátítani. Sir Paul azt írta: egyrészt imádja, ha felesége belékarol, másrészt egy amputált személynek gyakran veszélyes lehet még a járda is, amelyen gyalogol. Ezért "néha jól jöhet egy kis segítség egy baráttól" - írta a máig aktív zenész, beleszőve a kritikába a híres Beatles-szám refrénjét. 

A világhírű házaspár
Sir Paul - aki csaknem 800 millió fontos vagyonával a leggazdagabb brit zenész - az általa olvasott legsokkolóbb írások egyikének nevezte azt, amely szerint "lába elvesztése volt a legjobb dolog, ami Heatherrel valaha történt, mert ezt is szereplési vágyának kielégítésére használta ki". McCartney közölte: személyes fájdalmat okoznak neki a feleségét bántó  "mocskos, rosszindulatú és valótlan riportok", és az, hogy senki nem hajlandó helyretenni az ezekben foglaltakat. 

Az ex-Beatle visszautasította azokat az állításokat is, hogy családi háború dúlna gyermekei és Heather között. "Mindenki nagyszerűen kijön mindenkivel" - áll a Heather honlapján közzétett kifakadásban. 
Sir Paulnak a hét éve rákban elhunyt előző feleségétől, Lindától három közös felnőtt gyermeke van, Mary, Stella és James, és velük élt Linda szintén Heather nevű lánya is. A sajtóban már a több mint   három éve, nagy titkolózás közepette megtartott írországi esküvő előtt folyamatosak voltak azok a pletykák, amelyek szerint legalábbis a divattervező Stella ki nem állhatja a korban hozzá közel álló mostohaanyját. 
Heathernek és Sir Paulnak 2003. októberében közös gyermeke is   született, egy kislány, aki a Beatrice nevet kapta. 

McCartney a most közzétett üzenetben végül fontosnak tartotta leszögezni, hogy a sajtópletykáknak megfelelően valóban festeti   haját, de a sajtópletykákkal ellentétben erre nem Heather vette őt rá. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Írja meg!

Közérdekű híre vagy jó ötlete, szabadidős programajánlata van? Rangos versenyt, vetélkedőt nyert… Tovább olvasom