Kisalföld logö

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 2°C | 14°C

Közlekedjünk kerékpárral!

A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium és a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium pályázatokat hirdet a kerékpározás népszerűsítésére. Munkahelyek és települések pályázhatnak.

A ˝Kerékpárosbarát Munkahely 2009˝ pályázatra olyan munkáltatók, kis-, közép- és nagyvállalatok jelentkezését várják a tárcák, amelyek munkavállalóikat kerékpározásra ösztönzik, illetve a munkahelyi kerékpáros-infrastruktúra állapotát és a kerékpározás munkahelyi kommunikációját fontos feladatuknak tekintik. A ;˝Kerékpárosbarát Település 2009˝ pályázat keretében a minisztériumok olyan falvakat, városokat díjaznak, amelyek településrendezési tervében a kerékpározás feltételeinek fejlesztése kellő hangsúllyal szerepel, a kerékpáros infrastruktúra minősége példaértékű, illetve a szemléletformálás akár kampányokban, oktatási programokban is megtestesül.

A pályázati adatlap és felhívás letölthető: www.kvvm.hu, www.khem.gov.hu, www.kertam.hu , www.kmsz.hu. Mindkét pályázatot 2009. október 30-ig lehet benyújtani postai és elektronikus úton is a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ címére.

Olvasóink írták

  • 2. egysoproni_ 2009. augusztus 28. 20:13
    „Sajnos ettől nem félek sem Győr sem Soproni tekintetében. :-(”
  • 1. ombi 2009. augusztus 28. 17:23
    „Ajaj, Győrben meg fog drágulni a laposecset és a sárga festék, annyit vesz majd a közútkezelő!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Targoncás jogsi nélkül – pótolták a rendeletet

Más ˝érintett˝ olvasóink üzenetei szerint nem adható ki jogosítvány targoncára egy jogszabály miatt. Tovább olvasom