Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Közel kétszáz közúti baleset egy nap alatt

Rendőrségi tájékoztatás szerint az elmúlt nap 13 súlyos, 30 könnyű sérüléssel járó és 152 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.

Az elmúlt 24 órában a közutakon egy halálos áldozatot követelő baleset történt, a rendőrségnek összesen 192 közlekedési baleset miatt kellett intézkedett. A police.hu oldalon olvasható rendőrségi tájékoztatás szerint az elmúlt napon 13 súlyos, 30 könnyű sérüléssel járó és 152 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.

Az autópályák közül az M0-ás régi szakaszán tart továbbra is 3. forgalmi sáv építése, itt jól kiépített és kitáblázott terelés mellett folyamatosan dolgoznak, az autósok e szakaszon sebességkorlátozás mellett közlekedhetnek; ez az M0-M7 csomópontot is érinti. A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy az M1 autópálya jobb és bal pályatesten a 12-67. kilométerszelvényekben 80-as sebességkorlátozás és mobil terelés mellett kátyúzást végeznek a haladósávban.

A határátkelőhelyek közül Ártándon várható torlódás a teherforgalomban a hétvégi kamionstop miatt a belépő irányban; a várakozás időtartama 30-60 perc lehet. Hétvégén a záhonyi közúti határátkelőhelyen ismét 60-180 perces forgalomtorlódás várható a személy- és a teherforgalomban, belépő és kilépő irányban is. A kilépő teherforgalomban a várakozási idő nagymértékben függ az ukrán határ- és vámellenőrzés ütemétől. A Beregsurány és Barabás közúti határátkelőhelyen egy-egy órás várakozásra kell felkészülni, a délelőtti órákban belépőknek, délután a kilépőknek.

A személyforgalomban a záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez alternatív útvonal a reggel hét és este hét óra között nyitva tartó Barabás közúti határátkelőhely, valamint a reggel nyolc és délután négy óra között nyitva tartó Lónya közúti határátkelőhely.

Olvasóink írták

  • 1. janika 2011. február 26. 10:00
    „Hol maradtak a H1N1-es események? Vagy, azt már nem kötelező kiírni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rácz Aladár cimbalomművész 125 éve született

Jászapátiban egy 14 gyermekes muzsikus cigánycsaládban látta meg a napvilágot, apja a helyi… Tovább olvasom