Kisalföld logö

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 18°C | 30°C Még több cikk.

Fidesz: a fővárosi korrupciós botrányok felelőse az MSZP

A Fidesz szerint a "sokkoló" fővárosi végkielégítések, korrupciós botrányok első számú felelőse a budapesti MSZP.
A Fidesz szombati közleményében arra reagál, hogy az MSZP budapesti szervezete a Budapest Airporttal és a BKV-val összefüggésben nyilvánosságra került eset kapcsán elismerését fejezte ki a rendőrségnek, hogy határozott és szakszerű fellépésükkel sikerült egy korrupciós ügyet elfojtani.

A szocialisták szerint a Fidesz akadályozta, lassította a korrupció elleni intézkedések elfogadását a fővárosi közgyűlésben. A Fidesz közleménye emlékeztet: a Fidesz-KDNP tett vagy fél tucat feljelentést már a nyáron, és 2007 óta MSZP-s funkcionáriusok 24 ízben akadályozták meg BKV-s és egyéb ügyek Fidesz által sürgetett vizsgálatait.

Közleményük szerint a BKV-s vizsgálóbizottságot is az ő kezdeményezésükre állították fel, és a teljes MSZP-frakció ellene szavazott a nagyberuházások lebonyolítását ellenőrző bizottság felállításáról szóló Fidesz-KDNP kezdeményezésnek.

Olvasóink írták

  • 1. xo17zy 2009. december 05. 19:12
    „Fidesz: "A fővárosi korrupciós botrányok felelőse az MSZP... mivel ők buktatták le az összes fideszes csalót ott, ahol nem kaptak eleget a lopott pénzből."

    Emberek! Értsétek meg, a fidesz és az mszp teljesen összefonódott minden téren az elmúlt bő tíz évben. Aki a fideszre szavaz, az az mszp-re szavaz, aki az mszp-re szavaz, az a fideszre szavaz. Bármely választás a jelenlegi állapotok bebetonozását hozza!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újjászervezik az MDF feloszlatott szombathelyi szervezetét

Újra szervezik az MDF november végén, a párt országos választmányának döntése alapján feloszlatott… Tovább olvasom