Kisalföld logö

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 11°C | 21°C Még több cikk.

A Fidesz ismét idézetekkel válaszolt az MSZPsajtótájékoztatójára

A Fidesz ismét a szocialisták és a szabad demokraták korruptságára vonatkozó idézetekkel reagált az MSZP-s vasárnapi sajtótájékoztatóra, melyen Szabó Zoltán azt mondta: a Fidesz 1.300 milliárd forintos megszorítással kezdheti a kormányzást, ha hatalomra kerül jövőre.
A képviselő elmondta, bár a Fidesz a válsággal kapcsolatban általában azt nyilatkozza, hogy járulék- és adócsökkentésre van szükség, de az országban az általa vezetett, 10 ezer lakos feletti települések többségénél növelte a terheket, ami jól jelzi, hogy mire számíthatnak az emberek, ha hatalomra kerül a párt. Mint kifejtette: ma 89 olyan 10 ezer lakos feletti település van Magyarországon, amelyet a Fidesz kormányoz, ebből 63-nál volt valamilyen "drasztikus" adónövelés. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője a mostani, "így kormányoztok ti - a Fidesz reagálása az MSZP hasonló című sajtótájékoztatójára" címet viselő közleményében ismét baloldali politikusoktól és közíróktól származó idézeteket sorolt fel.

A közlemény egyebek idézi Szili Katalint (MSZP): Maszatolunk, és az ország azt látja rólunk, hogy szétkenünk minden felelősséget, és ezzel csak szappanozzuk magunk alatt a lejtőt. Utal Desewffy Tibor (Demos) szavaira is, aki szerint "az egész balliberális oldalon át kellene gondolniuk a szereplőknek, hogyan is jutottunk ide". A közlemény felidézi Medgyessy Péter 2004-ben, miniszterelnöki lemondásakor elhangzott kijelentését, miszerint "az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel". Továbbá hivatkozik Békesi László volt pénzügyminiszterre, aki szerint "Az MSZP nem fog változni. Lehetetlen, alkalmatlan párt".

Olvasóink írták

 • 4. kolombela 2009. november 16. 14:29
  „2. Eva- 2009.11.16. 08:59
  Te még mindig hiszel a mesékben, ami persze nem baj, csak ne hozd fel példának ezt, mert ez nem tanmese, sem egy csodálatos népmese, aminek több a valóságalapja.

  Egyébként ez a "vita" két ovodás gyerekes civakodása.”
 • 3. jánosi 2009. november 16. 13:20
  „moderálva”
 • 2. Eva- 2009. november 16. 08:59
  „Csak ebben az életben egyszer lenne azonos a logikai alap, mely mentén a csevely folyik!

  Igy aztán egymás szavát sem ők sem mi nem értjük!

  1-hez!
  www.mkogy.hu

  itt nézhetsz vagyon nyilatkozatokat---és meg fogsz lepődni!
  Ki és mire vett fel ezt ezt.
  Ha korreket vagy mindkét oldalról válogatsz!
  És aztán vonj mérleget!

  Néha a kevesebbnek több van!
  Csak úgy mondom.”
 • 1. janika 2009. november 16. 07:04
  „Hát, ha .. <moderálva>,..lesz elég bátorságuk, akkor elszámoltatja az MSZP-t és szekértolói vagyonszerzéseit! Ha csak meg nem lépnek addigra!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az SZDSZ támogatja az olimpiai törvény előterjesztését

Az SZDSZ országos ügyvivői testülete legutóbbi ülésén meghallgatta a Budapesti Olimpiai Mozgalom… Tovább olvasom