Zöld

2014.05.24. 13:39

Vízönellátó

"Víz! Se ízed nincs, se színed, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy." Antoine de Saint-Exupéry

Ugyan mi még itt kis hazánkban nagyon jól állunk, de globális szinten már zajlik a hajsza a XXI. század aranyáért, az édesvízért.

Az édesvíz és ahhoz kapcsolódóan az önrendelkezés, az önellátás a témája annak a beszélgetésnek, melyet 2014. május 27-én, kedden 18:00-kor szervezünk az MTA KRTK konferenciatermében. (9022 Győr, Liszt F. u. 10.)

Az előadó Országh József nyugalmazott egyetemi tanár korunk szabályozásainak kereteit feszegetve beszél a vízről, a vízönellátásról. Az előadás egyeztetésekor egyetlen kérése volt hozzánk, ne feltétlenül az előadóterem megtöltésére törekedjünk, hanem sokkal inkább arra, hogy olyanok jöjjenek a beszélgetésre, akinek nyitott a fülük és a szellemük azokra a lehetőségekre, mely valóban megoldást jelenthetnek az ökológiai problémára.

Szóval kedves olvasó, ha ilyennek érzed magad és ráérsz kedd este, szeretettel várunk egy jó hangulatú beszélgetésre!

Ha teheted, add tovább az esemény hírét: https://www.facebook.com/events/411226342353789/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!