Vasrudak, botok, pillangókés is előkerült

2022.01.19. 09:29

Húszfős rokonságukkal rontott a haragos családra egy bágyogszováti pár - fotók

Kövekkel, téglákkal dobálták meg a családot, illetve az ott parkoló járműveket.

police.hu

A rendőrségre Bágyogszovátról érkezett egy bejelentés kedden 18-án 19 óra 40 perckor arról, hogy egy nagyobb csoport garázdálkodik az utcán.

 

A rendőrök egy 36 éves nőt és 42 éves élettársát fogták el, akik húszfős rokonságukkal az egyik helybéli haragosuk háza elé mentek, majd ott kövekkel, téglákkal dobálták meg a családot, illetve az ott parkoló járműveket.

 

Vasrudakkal, botokkal, illetve egy pillangókéssel is fenyegetőztek. A veszekedés során nem sérült meg senki, de a kocsikban a rongálás miatt anyagi kár keletkezett.

 

A járőrök a veszekedő párt elfogták, majd a Csornai Rendőrkapitányságra történt előállításukat követően csoportosan elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

A gyanúsítottak elismerték a bűncselekmény elkövetését, védekezésül elmondták, hogy már több éve haragos viszonyban vannak a másik családdal, akik állításuk szerint a közösségi médiában folyamatosan fenyegető, zaklató üzeneteket küldtek a számukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!