Dobogós helyek

2023.12.14. 09:26

Karate Európa Bajnokságon szerepelt sikerrel a győri Kaizen csapata

Kisalföld.hu

Forrás: Kaizen Dojo

A 20. Súlycsoport nélküli Kyokushin Karate Európa Bajnokságot Budaörsön szervezte meg a Kyo Team Branch december 9- én és 10-én . Ezen a színvonalas versenyen 9-én szombaton a Kaizen Dojo 12 versenyzője indult kata és kumite versenyszámban, 10-én vasárnap 3 versenyző felnőtt kategóriában. Sensei Bokor Anita, Senpai Varga Zádor és Bocskai István kísérte a csapatot.

680 versenyző nevezett az EB-re, a Kaizenesek 10 versenyzőjének ez volt az első ilyen nagy versenye.
Nagyon szépen teljesített a csapat, voltak nyertes küzdelmek az elődöntőbe jutásig. Kiss Melinda , Deac Lara, Nagy Barbara, Kurczina Alíz , Répásy Márton, Bácskai Attila ,ifj. Kassai Mihály, Borza Hunor Szilveszter, Djilali-Saiah Lotti , Töreky Ramóna sajnos nem jutott tovább.

Két versenyzőnek már volt nemzetközi versenye és szombaton mindketten egy kategóriában végigverték a mezőnyt az elődöntőig, egy hajszálon múlt, hogy nem döntőztek a lányok.
Euróba Bajnoki ezüstérmes Bödecs Alexa
Európa Bajnoki bronzérmes Gubucz Kata
A győri lányok együtt álltak a dobogóra

Vasárnap három felnőtt versenyző indult az EB-n a Kaizen Dojoból, Pollai Patrik, Végh Szabolcs és Kassai Mihály. Nekik most nem sikerült dobogóra állni. Nagyon sokat készültek, de nagyon erős volt a mezőny.

December 11-én Shihan Gorai Katsuhito IKO Kyokushinkaikan Nemzetközi részlegének vezetője magasöves szemináriumot tartott, amin Sensei Bokor Anita is részt vett.
A Kaizen Dojo csapata segítette a szervezői munkát, így a többi karatés és szülő is kivette a részét a munkában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában