Közlekedés

2023.09.22. 16:21

Óriási a torlódás az M85-ösön Ikrény és az M1-esen Lébény térségében

Kisalföld.hu

Az M85-ösön lépésben araszolnak az autók Győr irányába.

Fotó: Olvasó

Az M85-ös gyorsforgalmi út Győr felé vezető szakaszán a járművek Ikrénytől csak lépésben haladnak. A gyorsforgalmi út fölött látható hirdetőtáblák arról tájékoztatnak hogy az M1-es autópálya mindkét irányba bedugult - számolt be délután 4 órakor a forgalmi helyzetről olvasónk.

Az Útinform tájékoztatása szerint, az M1-es autópályán, a lébényi szakaszon, a 128-as és a 136-os kilométer között új terelést építenek ki, csak egy sáv járható. A Hegyeshalom felé vezető oldalon a torlódás közel 8 km-es.
Az ellenkező, Budapest felé vezető oldalon, a 136-os és a 135-ös km között útkarbantartási munkákat végeznek, egy sávot lezártak, itt is közel 8 kilométeres a torlódás - írták délután 4 órakor.

17:45 - Lébénynél minkét irányban 2 sáv járható

Az M1-es autópálya lébényi szakaszán, a 128-as és a 136-os km között új terelés épült ki, mindkét irányban két sáv járható, Budapest felé több kilométeres a torlódás.
Sokan haladnak az 1-es főúton is, aki pedig a 85-ös főútról vagy az M85-ös autóútról akar felhajtani a pályára, több kilométeres torlódásra kell számítania - közölte az Útinform.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában