buli a parton

2021.07.31. 13:11

Hetedik Tóparty Győrben – fotók

Szombaton délelőtt fél 10 órakor kor, a Téti Fúvószenekar felvonulásával, megkezdődött a VII. Tóparty Győr program sorozata.

Tudósító

Fotó: Bögi Tamás

Újabb fotók

 

Korábban – Tíz órakor már a gyerekek egyik nagy kedvence, a mindig kedves, közvetlen, bájos, Kovácsovics Fruzsina lépett a képzeletbeli színpadra. Hamar belopta magát a gyerekek szívébe, így az élőzenés interaktív műsornak nem volt akadálya. Szívesen vettek részt az éneklésben, játékban. A felkonferálás szerint a műsor „sztárvendége” Radnóti Ákos alpolgármester volt, aki egy kis tánccal, énekléssel szerepelt.

 

Délután folytatódik a program, Venczel-Kovács Zoltán és Nagy Gréti színművészek fellépésével, majd este Szenes Iván emlékest zárja a programot, melyben többek között az Apostol együttes nagykoncertjét láthatják, hallhatják. A fellépők között lesz Bodrogi Gyula, Voith Ági, a Nyári lányok és Nyári Károly, Zalatnay Sarolta, Opitz Barbi, Kocsis Tibor – írta olvasónk, Bögi Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában