Impressziók, avagy az egyszer volt idő címmel nyílt fotókiállítás a Széchenyi Egyetemen

A művészek egy-egy alkotásukat felkínálták árverezésre.

kisalfold.hu

Négy fotóművész, Erdős László, Virágh Lajos /Győri Fotóklub Egyesület/, Hipságh Gyöngyi /Soproni Fotóklub/ és Oroszlámos György /MOLAJ Fotóklub Komárom/ kiállítása nyílt meg a Széchenyi Egyetem Apáczai Karának épületében.

A művészek egy-egy alkotásukat felkínálták árverezésre. A befolyt összeget a Mozgáskorlátozottak Győr-Moson-Sopron megyei Egyesületének ajánlották fel, jármű vásárlásukhoz hozzájárulásként. A kiállítás, melynek "Impressziók, avagy az egyszer volt idő" a címe, nagy számú érdeklődő mellett nyílt meg.

Az est védnökei Ragályi Elemér Kossuth-, Oscar- és Emmy-díjas operatőr és filmrendező valamint Dr. Pongrácz Attila dékán voltak. Az est háziasszonya Hessling Hegyi Erika írónő volt.

Ő vezette az aukciót is, amely sikeres volt. A legnagyobb összeg 30 ezer forint volt, amelyet az egyik fotóért fizettek. 

A színvonalas műsorban közreműködtek Ézsiásné Nyári Piroska, Szűtsné Tar Viktória klasszikus zenével.

Ezt követően szavalatokat hallhattunk Fáczán Zsófia, Stanka Renáta Herczeg Lili tanulók tolmácsolásában. /Felkészítő tanáruk Süveges Jusztinia/. Táncolt Bucsuházy Dóra. 

A megjelenteket, kedves gesztusként, köszöntötte Dr. Cseh Sándor, az egyetem korábbi dékánja.

- számolt be Bögi Tamás, olvasónk.

 

Fotók: Bögi Tamás

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában