Példaértékű nyugdíjas kezdeményezés

Címkék#tudosito_KO

A Nagy Péter elnök által vezetett Pannon Nyugdíjas Szövetség egyik kistérségi közössége példás összefogásról tett tanúbizonyságot.

Tudósító


"A mosonmagyaróvári kistérségi nyugdíjas klubok összefogásával nyugdíjas vers- és prózamondó versenyt hirdettek és rendeztek. A kezdeményező Nagy Sándor, a Kulturális Egyesület elnöke és Marczinkó Lajosné Maya a Margaréta klub vezetője.

A 25 fő szépkorú jelentkező jól felkészült, mind-mind lenyűgöző egyéniség és "színpadképes" tehetség. Egyfajta üzenetet hoztak nekünk nézőknek, a vers szeretetét. Minden fellépő egy-egy db emléklapot vehetett át Dr. Nagy István alpolgármestertől. A 3 tagú zsűri szigorú értékelése után tíz fő még külön ajándékot is kapott, amelyet Böjti Attila a zsűri elnöke adott át.




A nézőket és szereplőket Bári Olga a szövetség alelnöke meleg szavakkal köszöntötte. A rendezvényen Horváthné Éva a szövetség irodavezetője is részt vett. A nyugdíjas társadalom összefogásával, a kistérségek klubjainak jeles képviselői csodálatos értékeket közvetítettek a zsúfolásig megtelt Fehér Ló Közösségi Házban.

A szövetség nevében köszönjük a rendezőknek, a résztvevőknek a felejthetetlen délutánt. Biztatom a közösségeket, a kistérségeket, bátran próbálkozzanak!" - írta Takács Imre, aPannon Nyugdíjas Szövetség kistérségi felelőse.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában