Az osztrák autós esete az egyirányú utcával

Olvasónk megörökítette egy osztrák autós esetét az egyirányú utcával - forgalommal szemben.

tudósító


"Kedves Kisalföld szerkesztősége!

A mai napon történt velünk ez az eset, amit meg is örökítettem. A tanulsága: valakik még mindig nem ismerik a KRESZ-szabályokat, vagy nem tudnak olvasni.

A börtön mellett álltunk az autónkkal az egyirányú utcában, várva, hogy zöld legyen, és balra tudjunk kanyarodni. Ezalatt a Szent István úton haladóknak telizöld volt, tehát ők mehettek. Egyszercsak a Szent István útról valaki be akart kanyarodni balra, azaz oda, ahol mi álltunk. Éppen hogy meg tudott állni, így jóformán a kereszteződés közepében jött rá, hogy nem jó helyre kanyarodott! Mi pedig csak ültünk az autóban, és le voltunk döbbenve.


Ekkor a Szent István úton haladók pirosat kaptak, és jöttek a Jókai útról Szent István útra kikanyarodó járművek. De mi lett volna, ha mi, akik a börtön mellett állunk, kaptunk volna zöldet?:) Kicsit megijedtünk, de úgy éreztem, ezt a fatális baklövést meg kell örökítenem, és el kell küldenem a Kisalföldnek, hogy az olvasók is okuljanak belőle!

Üdvözlettel:

Bognár Adrienn"

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában