Sokszínű karácsonyi ajándék Tápszentmiklósnak

Nem mindennapi karácsonyi ajándékot kapott a tápszentmiklósi önkormányzat.

tudósító


Kovács József polgármester elmondta, hogy az RTL KLUB híradós riporterének Pák Eszternek a közbenjárására a Győri Piktor festékbolt ügyvezetője Csiza Tamás 20 raklap mennyiségű különböző színű beltéri falfestékeket és egyéb festék készítményeket adományozott a falunak. A 10 és fél millió forintot érő adományt két kamion vitte ki Tápszentmiklósra és ennek költségét is az adományozó állta. Az első szállítmányt maga Csiza Tamás kísérte el és adta át a polgármesternek.
Az adományozó elmondta, hogy nagyra értékeli azt a munkát amely Tápszentmiklóson folyik az emberek érdekében, ezért választotta ezt a községet. (Tápszentmiklóson kívűl még Vámosszabadi kapott hasonló adományt.)

Kifestik az egész falut

Kifestik az egész falut

Az 50 négyzetmétert elfoglaló rakományt a tápszentmiklósi képviselők hordták be a kamionról. A polgármester elmondta, hogy olyan nagy mennyiségű festékanyagról van szó, amellyel a falu minden lakóházát újra lehet festeni. Így biztos, hogy az összes intézmény új színeket kap a következő évben és a helyi lakosság sem fog kimaradni a nagylelkű
adományból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában