Sopron és környéke

2019.04.07. 09:10

Lenne háziúr Sopronban? 5 lakás stabil bérlőkkel ugyanis eladó a határ mentén!

Különböző méretű lakásokhoz, kocsibeállókhoz és egy parádésan festő házhoz juthat valaki 148 millió forintért. Ráadásul úgy fest, a kisujját sem kell mozdítania, hogy a befektetése megtérüljön, az ingatlan ugyanis tele van fizető bérlőkkel. Ha benézne egy izgalmas, ránézésre egykori udvarházba, most megteheti! Sőt, meg is veheti mind a 444 nm-nyi ingatlant!

kisalfold.hu

 


“Sopronban a belvárostól néhány perce, a település Ausztria felőli oldalán, az 1355 m2-es területen kiváló állapotú, 5 különböző méretű lakások kocsibeállókkal kedvező áron eladó. Az épület alapterülete 444 m2. A lakásokban jelenleg stabil bérlők vannak, amely igény esetén átvehetők. A parkolók mögötti füves terület alkalmas lehet további lakások kialakítására. Az ingatlan alkalmas más jellegű hasznosításra is mint például panzió, idősek otthona, munkásszálló stb. Kiváló befektetési lehetőség."


További képek és részletek az eladó lakásokról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!