Sopron és környéke

2017.09.29. 15:44

Soproni Fidesz: ilyen a Jobbik igazi arca

kisalfold.hu

˝Sopronban azzal szembesültünk, hogy Bendes Zoltán, a párt önkormányzati képviselője „elfelejtette" tájékoztatni a közgyűlést, és a közvéleményt arról, hogy a Szombathelyi Törvényszék garázdaság bűntettében bűnösnek találta és jogerősen elmarasztalta.  A bíróság szerint Bendes Zoltán, földön fekvő embert rugdalt. Úgy gondoljuk, cselekedetével méltatlanná vált a soproni emberek képviseletére, ezért felszólítottuk: távozzon a közéletből!


Ilyen a Jobbik! Néha cukiskodni próbál, de valójában báránybőrbe bújt farkas. A kötelező betelepítési kvóta kapcsán is sunyiskodnak. Vona Gábor ma már arról beszél, hogy elgondolkodna a betelepítési kvótán˝ - olvasható Farkas Ciprián Fidesz-KDNP önkormányzati képviselő sajtóközleményében, majd hozzáteszi:


"A Jobbik semmi mást nem tesz, csak a pénzért és a hatalomért egy olyan milliárdos üzleti érdekeit védi, aki korrupt módon több milliárd forinttal és több ezer plakáttal támogatja a pártot. Mindeközben a Jobbik soproni elnöke nem támogatja a garázda önkormányzati képviselő lemondatását. Mit kell még Bendes Zoltánnak elkövetnie, hogy visszahívják? Mi erről a véleménye Vona elnök úr?" - kérdezi végül a Fidesz képviselője.


 

Címkék#Fidesz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!