Győr 750

2021.05.22. 19:00

Széchenyi Open Art Night – újabb helyszín

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal (Győr, Árpád út 28.) is csatlakozik a különleges „tárlathoz”.

Győr idén ünnepli királyi várossá nyilvánításának 750. évfordulóját. Mint ismert, ebből az alkalomból a Széchenyi István Egyetem, a Győri Egyházmegye és a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara egy több hónapon át az esti órákban „nyitva tartó” szabadtéri kiállítást ad ajándékba a város polgárainak és az ide látogatóknak: homlokzatokra kivetítve, monumentális méretekben mutatják meg azokat a kincseket, amelyek templomokban, múzeumok, intézmények kiállítótereiben láthatók.

A Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campus épületén, illetve a Karmelita templomnál május 7. óta látható a „tárlat” az esti órákban, amelyhez május 22-én, szombaton 20.30-tól a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal (Győr, Árpád út 28.) is csatlakozik. Az ottani kivetítőn szintén a program májusi tematikáját, Győr szakrális kincseinek bemutatását láthatják az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!